17 Yaşındaki 5 Aylık Hamile Sezen Ünlü Vahşiçe Katledildi!

Türkiye'nin en büyük yaralarından birisi olan ve durdurulamayan Kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Kurban bu sefer henüz çocuk olan ve kendisi de çocuk bekleyen güzeller güzeli bir genç kız olan Sezen Ünlü idi. Günler önce sosyal medya hesabından '' Seni sabırsızlıkla bekliyorum bebeğim '' paylaşımını yapan genç kız Bebeğinin babası olan ve imam nikahı ile birlikte yaşadığı isminin Anıl Yolum olduğu şahıs tarafından katledildi.



17 Yaşında 16 Yerinden Bıçaklandı

Sosyal Medyada da cinayette sert tepkiler gösterilirken kadın cinayetlerinin durması çağrısı yinelendi. İşte twitter üzerinden yapılan paylaşımların bazıları;

'' 17 yaşında ve 5 aylık hamile. 16 yerinden bıçaklanarak öldürülüyor. Gerçekten yetti, kanım donuyor ve asla bitmiyor.''


Bir insanı canından etmek bu kadar mı kolay oldu? Daha doğmamış bir canı almak bu kadar mı kolay oldu? Kadınlar öldürülecek miyim diye korkmak zorunda mı? Bu vicdansızların ,canilerin sonu ne zaman gelecek? Bu soruların cevabını kim verecek artık?

Anıl Yolum Tutuklandı mı?

İddiaya göre 5 aylık hamile olduğu öğrenilen Sezen Ünlü (17), sokakta yürürken, 3 aydır ayrı yaşadığı ve dini nikahlı olduğu eşi Anıl Y. (24) tarafından bıçaklandı.

Olayın ardından saldırgan Anıl Y., olay yerinden kaçarken, kanlar içerisinde yere yığılan Ünlü'yü gören çevredekiler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Sezen Ünlü'ye ilk müdahaleyi yaptı. Yaralanan Ünlü, daha sonra sağlık ekipleri tarafından ambulansla Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan genç kadın, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

- KPSS Cafe, Yaşam bölümünde yayınlandı
https://www.kpsscafe.com.tr/haber/6818893/17-yasindaki-5-aylik-hamile-sezen-unlu-vahsice-katledildi