Yenilen Antrenör Oyuncularının Üzerine Köpek Saldı

Rakibine 15-0 yenilen hokey takımının antrenörü, oyuncularına öyle bir ceza verdi ki! Oyuncularını kuma gömen antrenör, oyuncuların üzerlerine köpek saldı!

Rakibine 15-0 yenilen hokey takımının antrenörü, oyuncularına öyle bir ceza verdi ki! Oyuncularını kuma gömen antrenör, oyuncuların üzerlerine köpek saldı!
Böyle Ceza mı Olur!

 Alanya'da yapılan U16 Kadınlar Hokey Şampiyonası'na katılan Malatya Anadolu Ateşi, ilk maçta rakibine 15-0 yenildi. Mağlubiyeti hazmedemeyen antrenör Savaş Yılmaz, sporcularını önce kuma gömdü, daha sonra köpekle üzerlerinden geçti.

Malatya Anadolu Ateşi Hokey Takımı, Türkiye şampiyonası ilk maçında rakibine 15-0 mağlup oldu. U17 takımının bu mağlubiyeti takımın hem hocası, hem de başkanı olan Savaş Yılmaz’ı çılgına çevirdi. Beyaz TV'nin haberine göre; antrenör Savaş Yılmaz, kadın sporcularını yenildikleri için akıl almaz bir cezaya çarptırdı. Sporcularını kafalarına kadar plajın kumuna gömen öfkeli antrenör, daha sonra yanındaki köpekle tek tek sporcuların üzerinden geçti. Oldukça korkan sporcuların çığlık atarak çevresinden yardım istemesine de aldırış etmeyen Yılmaz, eşi görülmemiş cezasına dakikalarca devam etti.
Alanya’daki bu görüntüleri Facebook hesabı üzerinden paylaşan Savaş Yılmaz'ın, "Antrenmanı kaçıran ve yenilmemize neden olan Elif Buse ile Seda’nın hazin sonu. Beter olun. Toprağınız bol olsun" mesajı şaşkınlık yarattı. Malatya Anadolu Ateşi antrenörü, olay ortaya çıkınca görüntüleri ve fotoğrafları sosyal medyadan kaldırdı. Radikal

16 Nis 2015 - 16:36 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler