Ulaştırma Bakanı Arslandan Terörle Mücadele ve Birliktelik Mesajı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan; terörle mücadele açıklamalarında bulunarak, birlikte mücadele edileceği mesajlarını verdi...

Ulaştırma Bakanı Arslan, dış güçlerle ve terörle eş zamanlı olarak mücadele edildiğini ifade ederek; bundan sonraki süreçte de bu kötü emelli kişilerin amaçlarına ulaşamayacağını aktardı...

" Bundan sonra da desteğinizle hiç izin vermeyeceğiz. Türkiye çok kıymetli bir coğrafyada. Bu ülke, şehit kanlarıyla sulanmış toprakların bizlere vatan olarak bırakıldığı bir yer. Biz onun hakkını vererek ülkeyi büyütelim, çocuklarımıza, torunlarımıza iyi bir gelecek bırakalım istiyoruz.

Bu konuda önemli bir yol açtınız. Dış güçler de bunun farkında olduğu için engellemeye çalıştılar ama tekrar söylüyorum, kusura bakmasınlar, ne Cumhurbaşkanı ne Başbakanı ne hükümeti ne milletvekilleri ne teşkilatı daha da önemlisi ne de vatandaşı izin vermedi. 80 milyon inşallah birlik ve beraberlik içinde hep ileriye yürüyeceğiz ve kimseye fırsat vermeyeceğiz. Bunu 15 Temmuz'da gösterdik. İnşallah bunu pekiştirerek çok daha sağlam, daha emin adımlarla geleceğe yürüyeceğiz. "

Daha fazla hizmet

" Aldığımız sorumluluğun ve verdiğiniz desteğin bilincindeyiz. Allah'ın izniyle bu bilinçle çok daha fazla hizmet yerine getireceğiz, çok daha hızlı ilimizi, ilçelerimizi kalkındıracak ve siz çok daha rahat yaşarken çocuklarınıza, torunlarınıza çok daha iyi bir Kağızman, çok daha iyi bir Kars ve çok daha iyi bir ülke bırakacağız. "

kpsscafe.com.tr | KONYA

29 Nis 2017 - 17:30 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler