Tırdan Kopan Lastik Minibüse Çarptı! 1 Ölü , 4 Yaralı

Bolu'da TEM Yolunda seyir halindeki TIR'ın arkasından kopan lastik ve jant, karşı şeritte seyir halindeki minibüsün camını kırarak içeri girdi.

Bolu'da TEM Yolunda seyir halindeki TIR'ın arkasından kopan lastik ve jant, karşı şeritte seyir halindeki minibüsün camını kırarak içeri girdi.

Kazada jant ve lastiğin çarptığı minibüs sürücüsü Ahmet Dönmez hayatını kaybederken, 4 kişinin de yaralandığı öğrenildi.  Kaza sabaha karşı TEM'in Yukarısoku mevkiinde oldu. Ankara yönüne seyir halindeki Nazmi Yılmaz idaresindeki TIR'ın arka lastiği ve jantı akstan koparak, karşı şeritten gelen Ahmet Dönmez idaresindeki minibüsün ön camını kırıp içeri düştü. Jant ve Lastiğin çarptığı minibüs sürücüsü Ahmet Dönmez ile araçta bulunan Ali Türkmen, Süleyman Özce, Ali Kaya ve Ümit Aydoğan yaralandılar.

Sağlık ekiplerince gerçekleştirilen ilk müdaheleden sonra İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesine kaldırılan yaralılar tedaviye alındı. Fakat , Ahmet Dönmez'in hastanedeki tüm çabalara rağmen kurtarılamadığı öğrenildi.

Kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

KPSSCAFE - ANKARA

06 Tem 2018 - 18:47 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler