Temel Yaşam Destek Eğitimi Hakkında Bir Duyuru Yayımlandı

Sağlık Bakanlığı tarafından temel yaşam destek eğitimi hakkında bir duyuru yayımlandı.

Sağlık Bakanlığı tarafından temel yaşam destek eğitimi hakkında bir duyuru yayımlandı.  

Duyuru Sağlık Bakanlığının resmi internet sitesinden yayımlandı. Duyuru " Temel Yaşam Desteği Eğitimi ile Temel Yaşam Desteği Eğitici Eğitimi Hakkında " başlığı ile paylaşıldı. 

Duyuruya göre;

Sertifikalı eğitim faaliyetlerinin değerlendirilmesi kapsamında 21 Ağustos 2010 tarihli ve 27679 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Sağlık Bakanlığı Sertifikalı Eğitim Yönetmeliği hükümlerine göre daha önce sertifikalı eğitim alanı olarak belirlenen ve standartları 16/02/2011 tarihli ve 2632 sayılı Bakanlık Makamı Onayı ile yürürlüğe giren Temel Yaşam Desteği Eğitimi ve Temel Yaşam Desteği Eğitici Eğitimi sertifika programları Bakanlık Makamının 23/05/2016 tarihli ve E.402 sayılı onayı ile yürürlükten kaldırılmıştır.

Temel Yaşam Desteği Eğitimi ve Temel Yaşam Desteği Eğitici Eğitimi Sertifika Programlarının yürürlükten kaldırıldığına dair Bakanlık Onayını görmek için tıklayınız.

Kpsscafe.com.tr / ANKARA

05 Haz 2016 - 11:25 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler