Suriyelilerden 'Türklere beddua' videosu!

Birkaç Suriyeli sığınmacının sosyal medyadan paylaştığı video, izleyenleri dehşete düşürüyor. Çektikleri videoda skandal sözlerle Türklere beddua eden Suriyeli sığınmacılar, “Allah’ım onlara bela ve musibetler gönder, ne onlardan eser bırak, ne de evlatlarından” ifadeleriyle kendilerinden geçiyor.

Suriyelilerden 'Türklere beddua' videosu!
Suriyelilerden 'Türklere beddua' videosu!
Video için play'e tıklayın

Suriye’de 2011 yılında başlayan iç savaşın ardından, Türkiye’nin halihazırdaki sorunlarına çözüm üretemeyen AKP’nin sakat politikalarıyla ülkeye alınan milyonlarca Suriyeli sığınmacının, başta büyük şehirler olmak üzere Türkiye genelinde yarattığı düzensizlik had safhaya ulaştı.

Suriye’de yaşanan iç savaşın başlamasının ardından milyonlarca Suriyeliye Türkiye’nin sınır kapılarını açan AKP hükümeti, özellikle büyükşehirlerde yaşanan sığınmacı sorununu ısrarla görmezden geliyor.

Ülkemizdeki sayıları 6 milyonu aşan Suriyelilere ilişkin, Ekim ayında partisinin grup toplantısında konuşan AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Mülteciler için yaptığımız harcama 40 milyar Euro'yu aştı" demişti.

Buna rağmen Türkiye’ye sığınan bazı Suriyeli sığınmacıların Türkiye ve Türklere olan düşmanlığı çok ciddi boyutlara ulaştı.

Suriye’deki iç savaştan kaçıp Türkiye’ye sığınan birkaç Suriyeli sığınmacının, sosyal medyadan paylaştıkları videoda kullandıkları skandal ifadeler, sorunun ciddiyetini gözler önüne serdi.

TÜRKLERE BEDDUA VİDEOSU ÇEKTİLER

Çektikleri videoda ellerini açıp sözde dua eden Suriyeli sığınmacılar, Türkiye ve Türklere beddualar yağdırdı. Videoda, “Allah’ım Türklerden ve Türkiye’den sana sığınırız” diyen Suriyeli bir sığınmacının sözde duasına, yanındakilerin de ‘amin’ diyerek katıldıkları görülüyor.

Görüntülerin devamında, “Bizi parayla mahvettiler” diyen Suriyeli sığınmacı, kiralardan şikâyet ediyor.

Videonun sonunda ise Suriyeli mülteci, “Allah’ım onlara bela ve musibetler gönder, ne onlardan eser bırak, ne de evlatlarından” ifadeleriyle Türklere beddua ederken, görüntülerdeki diğer sığınmacılar da gülerek ‘amin’ diyor.

12 Kas 2019 - 12:41 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

06

Sultan - Bu suriyeliler beddua si agizlarindan ciksiksin koyuatina girsin aşağılık kar burayı suriyemi sandınız defolun Türkiye Cumhuriyeti devleti den istemiyoruz Suriyelileri

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Kasım 12:41
05

mk piçleri - hain heryerde hain dir.insan olan ekmek yedigi kaba ..... Allah islah eylesin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Kasım 12:41
04

Mehmet - İtin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı bunlar PKK lı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Kasım 12:41
03

Halit - Eğer biz türk ewladıysak ve cumhur başkanı gerçekten bizim onu sevdiğiniz gibi oda bizi seviyorsa bu sözleri bunların yanina bırakmaz hain sureyiler

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Kasım 12:41
02

Xxy - Güzel bi dayak Atacan bunlara hayatlarının geri kalanını yatalak geçirecekler ölüm kurtuluş olur

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Kasım 12:41
01

Türk - Adam sandık eşşeği alnımıza değdi taş........ Allah sizin belanızı versin tuvalet pislikleri...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Kasım 12:41


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler