Son Dakika! Cumhurbaşkanı Açıkladı! Taşeron Düzenlemesi Haftaya Meclise Geliyor

Recep Tayyip Erdoğan, Beştepedeki toplu açılış töreninde Taşeron kadro meselesinin sona ereceğini, bir hafta içerisinde düzenlemenin meclise geleceğini söyledi.

Recep Tayyip Erdoğan, Beştepedeki toplu açılış töreninde Taşeron kadro meselesinin sona ereceğini, bir hafta içerisinde düzenlemenin meclise geleceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Taşeron işi bu hafta bitiyor." dedi. Bunun üzerine mikrofonu Başbakan Yıldırım'a verdi. Başbakan Binali Yıldırım da çalışmaların sona erdiğini, bu hafta içerisinde çalışmanın meclise geleceğini söyledi. Yıldırım"Taşeron olarak çalışanların sorununu bu hafta içerisinde meclise göndereceğiz. dedi. Cumhurbaşkanı tekrar mikrofonu eline alarak "Başbakanımız , Maliye Bakanımız, Çalışma Bakanımız yoğun bir çalışma yaptılar. Birlikte bu işi tatlıya bağlıyoruz. Bir hafta içerisinde mecliste bu iş hallolacak." dedi.

Taşerona kadro sürecini anbean takip etmek için;

android uygulamamız ---->>> tıklayın

ios uygulamamız ----> tıklayın

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

29 Kas 2017 - 16:44 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

03

ali ihsan - direkt kadro vereceklerini sanmıyprum çünkü bu kadar işsiz varken hem de üniversite mezunu yüksek lisans doktarasını yaptığı halde binlerce işsiz varken ortada kpss ile kadrolu memur olma gerçeği varken hükümet böyle birşey yaparsa bi tarafı yaparken bitaraftan oy kaybeder her iki tarafı memnun edici orta yol bulurlar yine

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Kasım 16:44
02

umut - yaklaşık sekiz yüz bin taşeron var bunların kadroya geçmesi demek yeni kadroların daha da düşmesi demek zaten zorunlu olmadıkça kadro açmıyorlar işsiz ne yapacak

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Kasım 16:44
01

s - On senir ayni okulda calisiyom oyu ben veriyom kadroya 4ay once gelenler oy vermeyenler geciyor maalesef

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Kasım 16:44


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler