Minik Leyla Hakkında Başsavcılıktan Son Dakika Açıklaması

Ağrı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından bir son dakika açıklaması geldi ve Minik Leyla'nın ölümü ile ilgili 5 kişinin gözaltına alındığı haberleri yalanlandı.

Ağrı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı.

Minik Leyla, önceki gün akşam saatlerinde ölü halde bulundu. Leyla Aydemir'in ölüm olayı ile ilgili 5 kişinin gözaltına alındığı yönündeki haberler hakkınd aAğrı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından bir açıklama yapıldı ve bu haberlerin gerçeği yansıtmadığına yer verildi.

Ağrı Cumhuriyet Başsavcılı tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Ağrı ili Bezirhane köyünde kaybolan 2015 doğumlu Leyla Aydemir'in ölüm olayı ile ilgili olarak bazı basın yayın organlarında 5 şahsın gözaltına alındığı yönünde haberler yapılmış ise de, söz konusu haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Yine bazı basın ve yayın organlarında konuyla ilgili asılsız başka haberlerin de yapıldığı görülmektedir.

Kamuoyunun doğru aydınlatılması ve bilgi kirliliğinin önlenmesi bakımından gerek gözaltına alınan şahıslar ve gerekse de diğer adli işlemlere ilişkin olarak Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından yapılan basın açıklamaları haricinde basın yayın organlarında çıkan haberlere itibar edilmemesi gerekmektedir.

Kamuoyunun haber alma hakkı çerçevesinde soruşturma sürecinde basın açıklamalarının Cumhuriyet Başsavcılığımızca yapılacağı, soruşturmanın selameti bakımından soruşturmanın gizliliği ilkesine riayet edilmesi önem arz etmektedir. Konuyla ilgili soruşturmanın hassasiyetle yürütüldüğü hususu kamuoyuna saygıyla duyurulur"

KPSSCAFE.COM.TR  | ANKARA

03 Tem 2018 - 20:05 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

burçin - garip bir olay ..kaçırıldıysa neden geri bıraktı istismar gerçekten var mı yok mu? Kaçırıldığı gün taziye vb nedeniyle köy o kadar kalabalık ise neden 1 kişi göz altına alındı olayın aslı astarı nedir!!???? merak ediyoruz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Temmuz 20:05


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler