KKTC bu fotoğrafı konuşuyor

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin Girne kentinde gün ortasında açık havada çekilen, Türkiye'deki Toros Dağları'nın net bir şekilde görüntülendiği fotoğraf, Kıbrıs'ın gündemine oturdu.

KKTC bu fotoğrafı konuşuyor: Türkiye Kıbrıs'a gittikçe yaklaşıyor mu ne
Haber albümü için resme tıklayın

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin Girne kentinde gün ortasında açık havada çekilen, Türkiye'deki Toros Dağları'nın net bir şekilde görüntülendiği fotoğraf, Kıbrıs'ın gündemine oturdu.

Kıbrıs'ın Girne kentinden bir vatandaş tarafından çekilen bir fotoğraf sosyal medyada paylaşılınca, büyük ilgi gördü. Gün ortasında açık havada çekilen, yaklaşık 80 kilometre uzaklıktaki Toros Dağları'nın net bir şekilde görüldüğü fotoğraf, çok sayıda kişi tarafından paylaşıldı ve yorum yağmuruna tutuldu. 'Anavatan Türkiyemiz net görülüyor' yorumları yapılırken Milletvekili Ersin Tatar da "Türkiyemizin Toros Dağları net gözüküyor" ifadeleriyle fotoğrafı takipçileri ile paylaştı.

''TÜRKİYE KIBRIS'A GİTTİKÇE YAKLAŞIYOR MU?''

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin önde gelen basın mensuplarından biri olan Ahmet Tolgay, "Türkiye Kıbrıs'a gittikçe yaklaşıyor mu ne?" diye sorarken, bir diğer basın mensubu olan Kartal Harman ise "Kimilerinin hoşuna, kimilerinin zoruna gider. Anavatan yanıbaşımızda" yorumunda bulundu.

İşte o fotoğraf;

KPSSCAFE.COM.TR | ANKARA

28 Eki 2018 - 13:59 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler