Kemal Kılıçdaroğlu: "Hep birlikte hayırlı bir işin altına imza atacağız"

Cumhuriyet Halk Partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Polatlı' da vatandaşlara seslendi. Konuşmasında, vatandaşların hep birlikte hayır bir işin altına imza atacaklarını dile getirdi...

CHP lideri Kılıçdaroğlu " Polatlı'dayız, milli kurtuluş savaşının verildiği topraklardayız. Gazilerimiz burada, onlar bize güzel bir Türkiye bırakmak için buradalar. Yarın kararımızı vereceğiz, demokratik parlamenter sistemi mi istiyoruz, yoksa tek adamı mı istiyoruz? Hep birlikte oturup düşüneceğiz. " ifadelerini kullandı.

Ne istediniz de vermedik diyenler

" Kol kola omuz omuza gidiyorlardı. 'Ne istediniz de vermedik' diyen ben miyim, o mu? Devleti teslim ettiniz. Orduyu, polisi, üniversiteleri, esnaf kuruluşlarını teslim ettiler, sonra ne oldu? Darbe girişimi oldu. Bunları hiç kimsenin unutmaması lazım. Bir kişiyi kandırırsanız, ikna ettiğinizde veya satın aldığınızda en geç 24 saat içinde devleti teslim edersiniz.

Bu yetkiyi verecek misiniz? Ülkemizi, bayrağımızı seviyorsak ülkenin geleceğini düşünüyorsak hayır diyeceğiz. Bunun sağı solu, bunun partisi, lideri, şahsı yok. Bütün ülkücü, milliyetçi kardeşlerime, mütedeyyin kardeşlerime, demokrat, sosyal demokrat kardeşlerime sesleniyorum veya bir partiye ilgi duymayan kardeşlerime sesleniyorum, gün memleket günüdür, sandığa giderken Türkiye'yi düşüneceğiz. Normal seçimlerde her vatandaş arzu ettiği partiye oy verir ama bu seçim farklı. Şimdi şunu söylüyorum, 'evet' oyunun vebali çok ağırdır. Kimse altından kalkamaz, sonu belirsiz tehlikeli bir sürece Türkiyeyi sokmak, ağır vebaldir. "

kpsscafe.com.tr | KONYA

15 Nis 2017 - 16:41 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler