Kaçak hafriyatla mücadeleye 7/24 devam edeceğiz

Ormanlık alana kaçak hafriyat dökümü yaparak çevreyi kirleten kamyon sürücüsü, Sultangazi Belediyesi’ne bağlı zabıta ekiplerince kamyonun önü kesilerek yakalandı. Kamyon sürücüsüne yakın takibin ardından yakalayan M.K ve M.Y yaşadıklarını anlattı.

Sultangazi Habibler Mahallesi'nde önceki gün, gece saatlerinde üzerinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi logosu bulunan hafriyat kamyonundan şüphelenen ekipler takibe başladı. Sultangazi Belediyesi’nde zabıta olarak görev yapan M.K, “Şüphelendiğimiz aracı 1 kilometre geriden farlarımızı kapatarak takip etmeye başladık. Ardından kaçak dökümü suçüstü olarak kayıt altına aldık. Önünü kestiğimiz aracı cezai işlem uygulanması için Sultangazi Zabıta Müdürlüğümüze götürdük” dedi.
Kaçak hafriyat dökümüyle 7 gün 24 saat mücadele ettiklerini dile getiren Sultangazi Zabıtası M. Y. ise, “Biz yıllardır bu kaçak hafriyatlarla ilgili gerekli yasal işlemleri yapıyoruz. Bu aracı da Sultangazi Belediyesi olarak gerekli tespit ve tutanakları tanzim ettik. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı'nca gerekli cezai işlemler uygulanacaktır.” diye konuştu. 
Üzerinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin logosunun bulunan aracın yaklaşık 1 ay öncesinde yine ormanlık alana kaçak hafriyat döküm sebebiyle ceza kesildiği belirtildi.

27 Şub 2020 - 09:13 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler