İzmir Ödemiş'te Feci Trafik Kazası: 3 Ölü , 1 Yaralı

Son dakika haberi.. İzmir'in Ödemiş İlçesinde bir otomobil ile belediyeye ait taşeron firmasının kamyoneti çarpıştı. Çarpışma sonucu meydana gelen feci kazada 3 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de ağır şekilde yaralandı.

İzmir Ödemiş'te Feci Trafik Kazası: 3 Ölü , 1 Yaralı
Haber albümü için resme tıklayın

Son dakika haberi İzmir'den geldi. Edinilen bilgilere göre İzmir'in Ödemiş ilçesine bağlı Ovakent Mahallesi Çatalarmut mevkisinde feci bir trafik kazası meydana geldi. Meydana gelen kazada 3 kişi olay yerinde hayatını kaybederken, 1 kişi de ağır şekilde yaralandı.

Bölgeden edinilen ilk bilgilere göre, Ödemiş istikametinden Ovakent istikametine doğru gitmekte olan ve 26 yaşındaki Melih Belgin yönetiminde olan 35 D 6922 plakalı araç ile 31 yaşındaki Anıl K. yönetimindeki 34 AEL 995 plakalı Büyükşehir Belediyesi'nin taşeron firmasına ait kamyonetin çarpışması sonucu, 35 D 6922 plakalı araçta bulunan 26 yaşlarındaki Melih Belgin ile Burhan Usul ve 28 yaşındaki Nazım Korkmaz kaza yerinde yaşamlarını yitirdiler. Araçta bulunan ağır yaralı 25 yaşındaki Mustafa Er de, ihbar üzerine bölgeye gelen 112 acil servis ekipleri tarafından ambulansla ağır yaralı olarak Ödemiş Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ödemiş Cumhuriyet Savcısı ilk incelemeleri kaza yerinde yaptı. Hastaneye kaldırılan yaralının tedavisi sürüyor.

KPSSCAFE.COM.TR  | ANKARA

27 Mar 2018 - 19:27 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler