İçişleri Bakanı Soylu: "Türkiye Ayakta ve Dimdiktir"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Diyarbakır Valiliği'nce bir otelde tertip edilen kanaat önderleri buluşmasına görüntülü olarak bağlandı ve gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

İçişleri Bakanı Soylu: "Türkiye Ayakta ve Dimdiktir "

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Diyarbakır Valiliği'nce bir otelde tertip edilen kanaat önderleri buluşmasına görüntülü olarak bağlandı ve gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Afrin'de devam eden Zeytin Dalı Harekatına değinen Soylu, Türkiye'nin bu harekata rağmen ihracat ve ekonomide büyüme gösterdiğini bunun da devam edeceğini söyledi. Soylu,"Uluslararası arenada eğer zayıf olsaydık herkes bizi bu konuda haklı yöntemlerle taciz etmeye kalkardı. Türkiye'ye bu konuda herhangi güçlü bir taciz söz konusu değil. En önemli zaman dilimi içerisindeyiz. Bir dağın tepesine doğru tırmandığımız şu anda o tepenin en mutena yerinde olduğumuz bir noktadayız. İşte bu noktada yapılması gereken, son 15 yılda kuvvetlendiğimiz bu yürüyüşümüzü devam ettirmektir." dedi.

İçişleri Bakanı, Türkiye'nin bölücü terör örgütleri ve yasa dışı sol örgütlere karşı büyük bir mücadelenin yanı sıra dış göçle de mücadelesini sürdürdüğünü belirterek, "Buna rağmen Türkiye ayaktadır ve dimdiktir. Bugün ihracatımız 150 milyar doları, gelen turist sayısı 32 milyonu aştı. Bunu birlikte sağladık. Bugün dünyada, 'Biz istediğimiz gibi yaparız.' değil Türkiye'yi kabul eden, bulundukları her masada 'Acaba Türkiye bu konuda ne diyor.' diyen bir anlayışa sahip güçlü bir Türkiye tablosu var. Bunu hep beraber oluşturduk. Yapmak istedikleri basit, bölecekler, zayıflatacaklar, gücümüze azaltacaklar, bizi yasal istikrarsızlıkla, kamu düzeni istikrarsızlığı ile ve birbirimize düşürerek fırsat elde etmeye çalışacaklar. Buna müsaade etmemeliyiz." dedi.

KPSSCAFE-  ANKARA

01 Şub 2018 - 19:49 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler