Görevden Alınan Türkeş'ten İddialara Yanıt 'Devlet Bey Yaptıysa Teşekkür Ederim'

Bakanlar Kurulu'ndaki değişiklik sonrasında kabine dışında kalan eski Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, kendisinin kabine dışında kalmasıyla ilgili çıkan haberleri değerlendirdi.

Görevden Alınan Türkeş'ten İddialara Yanıt 'Devlet Bey Yaptıysa Teşekkür Ederim'

Bakanlar Kurulu'ndaki değişiklik sonrasında kabine dışında kalan eski Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, kendisinin kabine dışında kalmasıyla ilgili çıkan haberleri değerlendirdi.

Başbakan Yardımcılığı görevinden alınan Türkeş, görevden alınmasında Devlet Bahçeli'nin parmağı olduğu iddialarıyla ilgili , "İyi etmiş, Allah razı olsun. Ben de kim bana bu kıyağı yapmış diye merak ediyordum. Devlet Bey yaptıysa kendisine teşekkür ederim.Aynı parti, aynı iktidar devam ediyor. Gelenler de bizim arkadaşlarımız. Yapılan değişiklikten şikayetçi değilim. Hatta benim için iyi bile oldu.Şimdi tatil vakti. Kabine dışı kalmamı kim yaptıysa teşekkür ediyorum." dedi.

Kamudan haberler, gündemdeki son dakika gelişmeleri, ekonomi haberleri ve daha fazlasını yakından takip etmek için kpsscafe.com.tr'nin mobil uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz.

KAYNAK: YENİCAĞ GAZETESİ

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

21 Tem 2017 - 21:57 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler