Genç Kadını Öldüren Caninin İfadesi Kan Dondurdu!

Genç kadını öldüren katilin verdiği ifade, duyanları şoka uğrattı. Olayı gerçekleştirdiğini ancak tasarlamadığını ifade eden caninin ifadesinin detayları haberimizde...

Akrabası ve aynı zamanda sevgilisi olan genç kadını öldüren caninin, verdiği ifade dinleyen herkesi şoka uğrattı. Daha önceden planlamadığı, ancak gerçekleştirdiğini ifade ettiği cinayeti işleyen katil; ifadesinde şunları söyledi:

"Nurcan için evimi ve arabamı sattım. Parayı birlikte harcadık. Sonra aramız bozuldu. Benimle konuşmamak için telefon numarasını dahi değiştirmişti. Olay günü alkollüydüm. Gemlik'te yaşayan kız arkadaşı Sahsene'nin yanına gelen Nurcan ile yolda karşılaştım. Ondan kendisine daha önce verdiğim cep telefonumu ve güneş gözlüğümü istedim. Bana hakaret edince, sinirlerime hakim olamadım. Önce onu bıçakladım, sonra kendimi yaraladım. Çok pişmanım. Nurcan'ı öldürdüm, ama tasarlayarak değil. Ayrıca onu hiç bir zaman tehdit etmedim. "

Kadını 15 kez bıçakladı, sonra kendini yaraladı

Genç kadını yolda yürürken 15 kez bıçaklayan adam, aynı bıçakla daha sonra kendini bıçakladı. Sinirlerine hakim olamadığını ifade eden adam, Nurcan isimli genç kadını öldürdüğünü mahkemede ifade etti. Mahkeme delillerin toplanması adına ertelenirken, caninin tutukluluk halinin devamına karar verildi...

kpsscafe.com.tr | KONYA

15 Şub 2017 - 11:01 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler