Feci Kaza: Erzurum'da Otomobil Şarampole Yuvarlandı: 3 Ölü

Erzurum'dan alınan son dakika bilgilerine göre feci bir trafik kazası meydana geldi. Kaza sonucu 3 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de yaralandı.

Feci Kaza: Erzurum'da Otomobil Şarampole Yuvarlandı: 3 Ölü
Haber albümü için resme tıklayın

Son dakika.. Erzurum'da feci bir trafik kazası meydana geldi.

Edinilen son dakika bilgilerine göre önceki gün gece saatlerinde Erzurum-Kars Karayolu Köprüköy ilçe girişinde feci bir trafik kazası meydana geldi. Edinilen son dakika bilgilerine göre, Atilla Toptaş idaresinde lduğu öğrenilen 47 LF 098 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine şarampole uçtu.

Aracın şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen feci kazada, araçtaki Meliha Toptaş ve çocukları Elif Zümra ve Feyza Toptaş hayatını kaybetti. Sürücü Atilla Toptaş ise yaralandı.

Yaralı Atilla Toptaş ambulansla Erzurum Eğitim ve Araştırma Hastanesine, eşi ve 2 çocuğunun cesedi ise cumhuriyet savcısının incelemesi sonrası Pasinler Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

KPSSCAFE.COM.TR  | ANKARA

17 Nis 2018 - 09:24 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler