El Bab'da Yaralanan Kahraman Asker: " En kısa zamanda yine gideceğim "

El Bab operasyonunda yaralanan kahraman asker yaptığı açıklamada, en kısa zamanda iyileşmek ve görevine geri dönmek istediğini ifade etti...

El Bab operasyonundan geçtiğimiz günlerde size son gelişmeleri ulaştırmış, kahraman Mehmetçiklerimizin El Bab kontrolünü tamamen ellerine geçirdiklerini ifade etmiştik. Yürütülen operasyonlarda yaralanan bir kahraman asker de, operasyonlara dair şunları kaydetti:

" En kısa zamanda yine gideceğim. Şu anda buradayım fakat kalben ve ruhen arkadaşlarımın yanındayım. Çok az bir grup kaldı. Onları da yok edip asıl yuvalandıkları Münbiç'e girip yuvalarını başlarına yıkacağız. Biz çok büyük ve Allah için inanmış Türk ordusuyuz. Kimseden korkumuz yoktur. Zırhlı araç sürücüyüm. El-Bab'ta hastaneler bölgesinde yoğun çatışmaların olduğu haberi üzerine arızalanan bir araca bakıma gittiğimde aracımdan inerken benim nişancım, koruyucum araçta unuttuğum miğferi giymem için beni uyardı. Ben miğferi giyerek dışarı çıkıp öbür araca doğru giderken 10 metre arkamıza havan topu atılmış. Patlama ile beraber kendimizi yerde bulduk. Beni önce Allah'ım, sonra arkadaşım, çelik yelek ve çelik miğfer korudu. "

Tekirdağ' da görevliymiş

Süleyman Karayel isimli kahraman asker, Tekirdağ 8. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığında görevliyken Fırat Kalkanı Harekatına katılmış...

kpsscafe.com.tr | KONYA

18 Şub 2017 - 16:27 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler