Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Densiz deve, girmez eve"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; Şanlurfada konuştu. Burada yaptığı konuşmasında ana muhalefet partisi ve lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklendi...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, " Ağızlarından çıkanlara bakıyorum. Yalan, iftira, küfür gırla gidiyor. Urfalı böyle lafını bilmeden konuşanlara ne der? Densiz deve girmez eve! Bu Urfalının sözü. Bunların yaptıkları da densizlik. Milletten umutlarını kestiler. Aksi takdirde Evet diyenleri denize dökmekten, Hayır çıkarsa düşmanı denize dökmüş kadar sevinmekten söz ediyor. Kim? Baykal gibi birisi. Yazıklar olsun. Bir milletvekili de otobüsün üstünden hakaretler ediyor. Haddini bil. Bu millet öyle kolay kolay bu işlere prim vermez. " ifadelerini kullandı.

İzin veremeyiz

" Birecikli, Suruçlu kardeşlerimiz için Cerablus kendi canlarından bir parça değil mi? Harranlı, Akçakaleli kardeşlerimiz için Tel Abyad, Rakka kendi canlarından bir parça değil mi? Ceylanpınar'la Resulayn'ın, Haseke'nin ayrı düşünülebilmesi mümkün mü? Öyleyse buraları asla terör örgütlerine terk edemeyiz. Adı ister DEAŞ, ister PKK/PYD olsun hiçbir terör örgütünün sınırlarımızın dibinde bayrak sallamasına izin veremeyiz. "

PKK rahatsız

" Türkiye'nin büyümesinden, zenginleşmesinden, huzurunun ve güvenliğinin artmasından rahatsız olanlar yok mu? Var. Birinci derecede Batı, FETÖ acayip rahatsız, PKK bundan rahatsız. PKK'nın destek verdiği belediyeler vardı değil mi? Ne yaptılar? Benim Kürt kardeşlerime hizmet mi verdiler? Hendek, çukur kazdılar. Ama şimdi o teröristleri, o çukurlara gömdük, gömüyoruz, gömeceğiz. "

kpsscafe.com.tr | KONYA

11 Nis 2017 - 16:58 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler