Cumhurbaşkanı Duyurmuştu, Düzenleme TBMM'ye Sunuldu! Kökten Değişiyor!

Yardımcı Doçentlikle ilgili kanun değişikliği teklifi Türkiye Büyük Millet Meclisine geldi. Doktor öğretim üyesi düzenlemesiyle doçentlik sürecinde köklü değişikliklerin hayata geçirilmesi planlanıyor.

Cumhurbaşkanı Duyurmuştu, Düzenleme TBMM'ye Sunuldu! Kökten Değişiyor!

Yardımcı Doçentlikle ilgili kanun değişikliği teklifi Türkiye Büyük Millet Meclisine geldi. Doktor öğretim üyesi düzenlemesiyle doçentlik sürecinde köklü değişikliklerin hayata geçirilmesi planlanıyor. Yardımcı Doçent kavramının kaldırılmasını kapsayan kanun teklifi AK Parti Grup Başkanvekili Elitaş'ın imzasıyla Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığına sunuldu.

Kanun teklifinde yardımcı doçentlik kadrosu yerine doktor öğretim üyesi kadrosu ihdas edileceği belirtiliyor. Yapılacak düzenlemeyle doktora sonrasında öğretim üyeliğine geçişin daha hızlanması bekleniyor. Dokto öğretim üyesi düzenlemesiyle doçentlik sürecinde köklü değişikliklerin hayata geçirilmesinin amaçlandığı kaydedildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yardımcı doçentliğin kaldırılmasıyla ilgili, "YÖK Başkanımıza bu talimatı verdik. Doçentliğin şartları da buna göre yeniden düzenlenerek inşallah büyük ihtimal önümüzdeki hafta parlamentoya gönderilecek ve böylece bu sorunu da çözeceğiz." demişti.

Yardımcı doçent unvanının kaldırılmasıyla ilgili görüşlerinizi sayfanın altında bulunan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz.

HAFTANIN DİKKAT ÇEKENİ (POMEM MÜLAKAT SORULARI)

POMEM'DE ADAYLARA HANGİ SORULAR SORULUYOR? CEVAPLAR İÇİN TIKLAYIN

Kamuya Personel Alımları, gündemdeki son dakika gelişmeleri, ekonomi haberleri ve daha fazlasını yakından takip etmek için kpsscafe.com.tr'nin mobil uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz.

DAHA FAZLA BİLGİ, DAHA FAZLA ARKADAŞ

Memur alımlarıyla ilgili tüm gelişmeleri yakından takip edebileceğiniz, diğer memur adaylarıyla sohbet edip, bilgi alışverişinde bulunabileceğiniz facebook grubumuza aşağıdaki linkten erişim sağlayabilirsiniz

Facebook grubuna katılım  için TIKLAYIN.

TÜM PERSONEL ALIM İLANLARINA ERİŞ

DPB , Resmi Gazete ve Kurumların internet sitelerinde bugün ve daha önce yayımlanan tüm memur alım ilanlarına ve özel sektör personel alımı duyurularına göz atmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanın.

YENİ MEMUR ALIM İLANLARI İÇİN TIKLAYIN

Twitter'daki personel atama haberlerini takip etmek, buradaki kampanyalara katılmak, memur adaylarıyla birlik olarak sesinizi duyurmak istiyorsanız Türkiye'nin lider memur adayı sitesi kpsscafe'nin twitter sayfasını beğenin ve gündemi yakından takip edin. Katılım için TIKLAYIN.

31 Oca 2018 - 20:51 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler