Çalışma Bakanı : Büyümede Dünyanın En Gelişmiş Ülkeleri Sırasında Birinci Sıradayız , Sindiremiyorlar

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, AK Parti hükümetlerinin görev başında olduğu 16 yıldan bu yana Türkiye'nin 3 kat büyüdüğünü söyledi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, AK Parti'nin iktidara geldiğinden bu yana ekonomik büyümede rekorlar kırıldığını söyledi. Türkiye'nin AK Parti hükümetiyle 3 kat büyüdüğünü söyleyen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı, istihdamda 28 milyona, iş gücüne katılımda 31 milyona ulaşıldığını, ihracatta rekorlar kırıldığını söyledi.

Sarıeroğlu, "İstihdam rakamlarımız 28 milyona, iş gücüne katılan sayımız 31 milyona ulaşmış. İhracatta rekorlar kırıyoruz. Ekonomik büyümede rekorlar kırıyoruz. Şu anda dünyanın en gelişmiş 20 ülkesi içerisinde birinci sıradayız. Bunu da sindiremiyorlar. Bunu da kabul edemiyorlar. Bunun üzerinden de maalesef ki bir akıl tutulmasıyla bir algı çatışması içerisindeler. Toplumumuza sürekli olarak negatiflik pompalamaya çalışıyorlar ama onlar ne kadar bu çaba içerisinde olurlarsa olsunlar milletimiz görüyor.Geçmişte çalışma hayatı başta olmak üzere çok etkin olmayan hanımlarımızın bugün siyasette, ekonomide, sosyal hayatta, her alanda etkin ve aktif bir şekilde yer aldığını görüyoruz" dedi.

Kamudan haberler, gündemdeki son dakika gelişmeleri, ekonomi haberleri ve daha fazlasını yakından takip etmek için kpss cafe mobil uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz.

KPSSCAFE - ANKARA

12 Nis 2018 - 22:48 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

hönk - bu karı 3 kat büyüdük derken keşke yanına tercümanda alsa idi.ne demek istediğini bize anlatırdı o tercuman.saman ithal ederek dünyanın süpergücü olduk doğru

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Nisan 22:48


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler