Borcunu Ödemeyenlere Son Fırsat! Torba Yasa ile 24 Ay Taksit Geliyor

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulunda kabul edilen torba yasada borç yapılandırmasına rağmen borçlarını ödeyemeyen TEDAŞ müşterilerine son fırsat.

Borcunu Ödemeyenlere Son Fırsat! Torba Yasa ile 24 Ay Taksit Geliyor

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulunda kabul edilen torba yasada borç yapılandırmasına rağmen TEDAŞ borçlarını ödeyemeyenlere yeni bir hak tanındı.  Elektrik borcu olanlara yeniden yapılandırma hakkı tanıyan yasada, borçların 2018'in Ocak ayından başlamak üzere 24 ayda eşit taksitte ödenebileceği belirtildi.

Belediyeler ve Bağlı kuruluşları ile sermayesinin yüzde 50'sinden fazlası belediyelere ait olan şirketler ve il özel idarelerin ödemekle yükümlü olduğu ve özelleştirme işlemleri sırasında TEDAŞ'a devrdilmiş olan elektrik borçlarını ödeyemeyen vatandaşlar, 2018 yılının ocak ayından itibaren 24 ayda 24 eşit taksitle bu borçlarını ödeyebilecekler.  Bu süre zarfında zam ve faiz hesaplanmayacak.

Hesaplanan taksit tutarlarının süresinde ödenmemesi halindeyse bu tutara ödemede geçicikilen her ve kesri için geç ödeme zammı uygulanmasına karar verildi.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

29 Kas 2017 - 17:44 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler