Başkent'te silah sesleri duyuldu : Tutuklu yakınları dehşet saçtı!

Başkent Ankara'da avukat ve müvekkil arasında çıkan kavgada silahlar çekildi. Müvekkilinin bürosunu bastığını dile getiren avukat kendisine yapılan saldırı sonrasında müvekkilini önce bacağına sonra kafasına sıktığı iddia edildi.

Son dakika Başkent Ankara'da silah sesleri yankılandı.

Avukat ve müvekkili arasında alacak verecek yüzünden çıkan tarışma kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine avukat müvekkilini yaraladığı iddia edildi.

MÜVEKİLİ AVUKAT BÜROSUNU BASTI

Ankara Çankaya'da meydana gelen olayda tutuklu sanık Tarık A.'nın yakınları Tahir A., Abdurrahim A. ve Mehmet T. , avukat Şenol Ö. ile görüşmek için büroya gitmelerinin ardından Avukat Şenol Ö. ve müvekkil arasında borç-alacak meselesinden dolayı tartışma çıktı.

Çıkan tartışma sonrasında sanık yakınları sopalarla avukata saldırırken, başından aldığı darbelerin ardından tabancasına sarılan avukat, Tahir A.'yı bacağından ve başından vurarak yaraladı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

HADLERİNİ BİLDİRDİM

Ambulansa götürülürken basın mensuplarına açıklama yapan Avukat Şenol Ö., "Benim büromu bastılar, hadlerini bildirdim. Burası Türkiye Cumhuriyeti. Dava hakkı olmayan alacağı almaya geldiler. Ben de belgelerimi sundum, belgeler elimde. Bu belgelere rağmen almaya kalktılar" dedi.

21 Oca 2020 - 18:03 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler