Barzani'ye Bir Şok Daha! İstifa Kararı Gündeme Bomba Gibi Düştü

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Parlemento Başkanı Yusuf Muhammed, görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Barzani'ye Bir Şok Daha! İstifa Kararı Gündeme Bomba Gibi Düştü

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Parlemento Başkanı Yusuf Muhammed, görevinden istifa ettiğini duyurdu. Muhammed, Irak'ın Süleymaniye kentinde düzenlediği basın toplantısında üyesi olduğu Değişim Hareketi ile Komel Koalisyon hükümetinden çekilme kararını almasıyla birlikte parlementodaki görevinden ayrıldığını duyurdu.

Geçtiğimiz hafta Süleymaniye'de patlak veren hükümet karşıtı gösterilerden sonra Goran ve Komel, Koalisyon hükümetinden ayrıldıklarını duyurmuştu. IKBY Yönetimi memurların maaşlarını ödemekte zorlanıyor ve bu konuda bir hamlede yapmıyor. Geçtiğimiz hafta bölgede düzenlenen protesto gösterilerine orantısız güçle müdahele edilmiş, bir çok insan yaralanmıştı. Ölü sayısı konusundaysa bir açıklama yapılmamıştı.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

26 Ara 2017 - 13:37 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler