Bakan Selçuk öğretmenleri uyardı: Sakın izin vermeyin!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk son zamanlarda okullarda öğrenciler arasında çok tehlikeli bir oyunun yayıldığına işaret ederek sosyal medya platformu Twitter üzerinden uyarı yaptı. Bakan Selçuk öğretmenlere bu oyuna kesinlikle izin verilmemesi gerektiği uyarısında bulunarak öğrencilerin yaptıklarının bir oyun olmadığını ifade etti.

Bakan Selçuk öğretmenleri uyardı: Sakın izin vermeyin!
Haber albümü için resme tıklayın

Okullarda son zamanlarda öğrenciler arasında dikkat çeken bir oyun ortaya çıktı. Üç kişinin yan yana zıpladığı, yanda bulunanların arkadaşlarına çelme atarak düşürmeye çalıştığı oyunla ilgili  Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti.

DİKKATLİ OLUN

Öğrenciler arasında yayılan tehlikeli oyun sonrasında okul yöneticilerine, 'Dikkatli olun' uyarısında bulunulmasının ardından Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk sosyal medya üzerinden önemli bir paylaşımda bulundu.

BAKAN SELÇUK ÖĞRETMENLERE UYARI YAPTI!

Aileleri ve öğrencileri de uyaran Selçuk Twitter üzerinden şu ifadeleri kullandı:

"Üç gencin yan yana zıpladığı ve yandakilerin ortadaki arkadaşlarına çelme takıp yere düşürdüğü bir oyun yayılıyor gençler arasında. Okullarımıza duyuru yaptık, ancak bunun bir oyun ve şaka olamayacağını, beyin kanamasına yol açabileceğini gençlere anlatalım lütfen."

Bakan Selçuk'un b açıklamalarının doğrudan öğretmenleri yakından ilgilendirdiği ve kesinlikle öğrencilere izin verilmemesi gerektiği bildirildi.

19 Şub 2020 - 17:25 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler