Bakan Koca, yeni koronavirüs vakalarının olduğunu açıkladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ülkemizde yeni koronovirüs vakalarının olduğun belirtti ve ilerleyen zamanlarda yeni vaka sayısının açıklanacağını duyurdu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca dün yaptığı resmi açıklama ile Türkiye'de toplamda 18 vakanın olduğunu belirtmişti ancak son gelen bilgilere göre yeni vakaların olduğunu can kaybının olmadığını belirtti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından verilen bilgiler neticesinde yeni vakaların olduğu belirtildi ancak henüz bir sayı verilmedi. İlerleyen zamanlarda yeni vaka sayılarının geleceğinin sinyallerini belirtti.

Yeni pozitif vakalar var

Şu anda çıkan yeni pozitif vakalarımız var. Bu akşam topluca pozitif çıkan günlük rakamı da sizlere açıklayacağım. Görünen o ki bu dönemde bazı haberler devam edecek.

Bizi riskten koruyacak tedbirlerimiz daha da artmalı. Yaşlılara ve kronik hastalığı olanlara daha dikkatli olalım. Bu müacadele devam edecek. Zaaf gösteremeyiz. Yurt dışında olan vatandaşlarımıza uyarı yapmak istiyorum. Türkiye'ye dönmekte ısrarcı olmayalım. Her şeye rağmen dönen vatandaşlarımızın 14 gün kuralına uyması gerektiğini bilsin. Bu günler böyle sürmeyecek, çok geçmeden hayatlarımıza dönmüş olacağız.

16 Mar 2020 - 21:25 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler