Askerlik Şartsız Uzman Erbaş Alımı İçin Geri Sayım Devam Ediyor

Yeni dönem jandarma uzman erbaş alımı için geri sayım devam ediyor. On binlerce aday yeni dönem jandarma uzman erbaş alımı için ilanın yayımlanmasını bekliyor. Peki ilan ne zaman yayımlanacak? İlana kaç yaşındakiler başvuru yapabilir?

Yeni dönem Jandarma uzman erbaş alımı için geri sayım devam ediyor.

Askerlik şartı olmadan uzman erbaş olmak isteyen lise mezunu adaylar, Jandarma Genel Komutanlığından gelecek açıklamayı bekliyor. Geçtiğimiz yıl OHAL kapsamında yayımlanan Kanun Hükmünde Kararname ile Jandarma uzman erbaş alımında terhis şartı kaldırılmışı. Terhis şartının kaldırılması ve 25 olan yaş haddinin 27'ye yükseltilmesi binlerce aday tarafından büyük bir sevinçle karşılanmıştı.

Bu düzenlemelerin ardından yüz binlerce aday, Jandarma Genel Komutanlığının uzman erbaş alımlarını beklemeye başladı. Beklenen açıklama ise Ekim ayında gelmiş ve Jandarma uzman erbaş alımı komando branşı alımı oldu. Komando branşına yapılan uzman erbaş alımına yüz binden fazla adayın başvuru yapması nedeniyle mülakatların farkı tarihlerde yapılacağına yer verildi.

Uzman erbaş alımını bekleyen diğer adaylarla bilgi alış verişi yapmak için Facebook grubuna katılın. TIKLAYIN

SINAV MERKEZLERİ

ANKARA SINAV MERKEZİNDE (ANKARA ESKİŞEHİR, KONYA, KARAMAN, AKSARAY, NEVŞEHİR, KAYSERİ, KIRŞEHİR, YOZGAT, KIRIKKALE, ÇORUM, ÇANKIRI, KASTAMONU, KARABÜK, BARTIN, ZONGULDAK, BİLECİK, BOLU, NİĞDE, MERSİN VE MALATYA İLLERİ) ADANA SINAV MERKEZİNDE (ADANA, ADIYAMAN, GAZİANTEP, HATAY, KAHRAMANMARAŞ, KİLİS, OSMANİYE) İZMİR SINAV MERKEZİNDE (İZMİR, AYDIN, MUĞLA, MANİSA, DENİZLİ, AFYON, KÜTAHYA, UŞAK, BALIKESİR, BURDUR, ISPARTA, ANTALYA) İSTANBUL SINAV MERKEZİNDE (İSTANBUL, KOCAELİ, BURSA, YALOVA, SAKARYA, DÜZCE, ÇANAKKALE, TEKİRDAĞ, EDİRNE, KIRKLARELİ) GİRESUN SINAV MERKEZİNDE (GİRESUN, GÜMÜŞHANE, ORDU, RİZE, TRABZON, TOKAT, BAYBURT, AMASYA, SİNOP, SAMSUN, SİVAS) ERZURUM SINAV MERKEZİNDE (ERZURUM, ARDAHAN, ERZİNCAN, IĞDIR, KARS, MUŞ, BİNGÖL, TUNCELİ, ARTVİN) VAN SINAV MERKEZİNDE (VAN, HAKKÂRİ, SİİRT, ŞIRNAK, BİTLİS, AĞRI) DİYARBAKIR SINAV MERKEZİNDE (DİYARBAKIR, MARDİN, ŞANLIURFA, BATMAN, ELAZIĞ)

YENİ ALIMLAR NE ZAMAN?

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından yeni sınav merkezlerinin kurulmasının ardından yeni alımların da yakın zamanda yapılması bekleniyor. Önceki yıl Ocak-Temmuz ve Kasım aylarında uzman erbaş alımları olmuştu. Ancak bu yıl hehrangi bir alım henüz olmadı. Komando branşı hariç diğer branşlara alımların bu ay ya da en geç önümüzdeki ay yapılması bekleniyor.

Başvurunun çok olması ve mülakatların 2018 yılı sonuna kadar yayılması nedeniyle komando branşına uzman erbaş alımına bu yıl alım yapılması beklenmiyor.

İLAN YAYIMLANDIĞI ANDA HABERDAR OLMAK İÇİN;

KPSSCAFE android uygulamamızı ücretsiz indirmek için ---->>> TIKLAYIN

KPSSCAFE iOS uygulamamızı ücretsiz indirmek için----> TIKLAYIN

KPSSCAFE.COM.TR  | ANKARA - ÖZEL HABER

10 Mar 2018 - 11:30 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

07

Gül - Niye bayan alimi yok biz bayanlar da yapabiliriz illa erkek mi olmak gerekiyor.lutfen bayan alimi da olsun.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Mart 11:30
06

nesim - Askerlik bitti ekim 2017'de şuan marttayız 6 ay'DIR TAKİP EDİYORUM BI SONUÇ açıklanmadı hâlen insaf be

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Mart 11:30
03

antepli özkan - bu yaş sınırı ne kaldırın şunu emeklilik yaşını artırıyorsun işe alımda sınır koyuyorsun adalet lütfen

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Mart 11:30
02

Serkan - Gördük yüzlerce uzman çavuş zorluklardan dolayı istifa etmiş hepside genç yaşta olanlar bence uzmanlığa benim gibi kaybedecek birşeyleri olmayanlar öncelikli olarak gitmelidir

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Mart 11:30
01

ismet - Lisanslara yas siniri kaldirilsin bence 32 diyen beyfendi emeklilik yas sinirina kadar calisan varsa her yasta insan calisabilir insanlarin onunde sinirlama koymayin su yas bu yas olsun diyen kisileri memurluga almayin sadec kendini dusunen insanlar sadece kendini dusunur bu gibi insanlar devlete zarari olur yarari olmaz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Mart 11:30


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler