Alaattin Çakıcı'da 16 Hastalık Tespit Edildi-6'sı Ölümcül

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’nde tedavi görmekte olan Alaattin Çakıcı hakkında yeni gelişmeler yaşanıyor.

Alaattin Çakıcı'da 16 Hastalık Tespit Edildi-6'sı Ölümcül
Haber albümü için resme tıklayın

Organize suç örgütü elebaşı suçlamasıyla hükümlü bulunan Kırıkkale Keskin Cezaevinde mahkum olan ve halen Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’nde rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören Alaattin Çakıcı’ya süresiz sağlık kurulu raporu verildiği ortaya çıktı.

22 Haziran 2018 tarihinde hazırlanan sağlık raporunda Alaattin Çakıcı’ya ziyaretçi sınırının kaldırılması talep edildi. Kırıkkale İl Sağlık Müdürü Feramiş Ender Güngüneş ve Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Tekin Akça ile altı ayrı uzman doktorun imzaladığı süresiz sağlık kurulu raporunda Çakıcı’da 16 farklı türde hastalığın olduğu, altısının ölümcül risk taşıdığı belirtilerek şu ifadelere yer verildi:

“Birinci, ikinci, üçüncü ve dördüncü derecedeki akrabaları ve yakın arkadaşları ile haftanın 7 günü saat 09.00 ile 20.00 arasında hem sağlığı hem morali aynı zamanda helalleşme açısından bu zaman dilimleri arasında, istediği isimlerle, kişi, sayı adeti koymadan, kendisi için bu ziyaretler hastalıklarının kontrol edilebilmesi için ve morali açısından yeniden hayata bağlayabilir.”

KPSSCAFE.COM.TR  | ANKARA

01 Tem 2018 - 09:37 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler