Ahmet Hakan 'Türkiye'nin Yarısı Ensest İlişki Yaşıyor' Haberleri Sonrası 'Çok Ağlarsınız'

Gazeteci ve Yazar Ahmet Hakan, bazı basın yayın organlarında yer alan ve hiç bir bilimsel araştırmayı yansıtmayan Türkiye'nin yarısı ensest tarzındaki haberlere bir daha köşesinde yer verdi.

Ahmet Hakan 'Türkiye'nin Yarısından Fazlası Ensest İlişki Yaşıyor' Haberleri Sonrası 'Çok Ağlarsınız'

Gazeteci ve Yazar Ahmet Hakan, bazı basın yayın organlarında yer alan ve hiç bir bilimsel araştırmayı yansıtmayan Türkiye'nin yarısı ensest tarzındaki haberlere bir daha köşesinde yer verdi. Ahmet Hakan, ünlü sunucu Murat Başoğlu 'nun abisinin kızıyla yakalanmasından sonra patlak veren ensest skandalıyla ilgili çok sert bir yazı aldı.  Hakan , Yazısında şu ifadelere yer verdi ; "

SEVGİLİ “Türkiye’de ensest oranı yüzde 40’tır” diye üfürenler!

Sizin gibi düşünmeyen, sizin gibi yaşamayan, sizin kadar cici olmayan, sizin gibi inanmayan, sizin kadar zengin olmayan, sizin kadar eğitimli olmayan, sizin kadar “janti” ve “klas” olmayan insanlara karşı öyle nefret ve hınç dolusunuz ki...

Onlarla ilgili kulağınıza üflenen her türlü palavrayı anında doğru kabul ediyorsunuz.

*Hatta kulağınıza üflenen palavrayı bile yeterli bulmuyor, “Ne yüzde 40’ı yahu! Yüzde 40’tan bile fazla” falan diyerek...

Sizin gibi olmayan insanların ana, bacı, yeğen, kardeş, amca, dayı, çocuk falan dinlemeden ırza tasallut ettiklerine şeksiz şüphesiz iman ediyorsunuz.

*Nefret, gözünüzü öyle köreltmiş ki...

“Bir toplumun neredeyse yarısı aile içinde önüne gelene cinsel saldırıda bulunmaz, olmaz böyle saçmalık” demiyorsunuz, diyemiyorsunuz.

*Nefret, izanınızı öyle esir almış ki...

“Hani bu araştırmanın künyesi? Nerede bunun finansörü? Nedir bunun metodolojisi?” sorularını bile sormaya gerek duymuyorsunuz.

*Nefret, mantığınızı öyle bağlamış ki...

Verilen rakamın mantıksızlığını sorgulamıyor, hemen satın alıveriyorsunuz. Bu saçma rakamı sorgulayanı da “ensest destekçisi” ilan ediyorsunuz.

*Ey “yüzde 40 ensest var” diyenler!

Sizin mantık sınırlarını zorlayan bu nefretiniz, karşı tarafta da mantık sınırlarını zorlayan bir nefreti besleyip büyütüyor.

Siz onlardan nefret ediyorsunuz, onlar sizden nefret ediyor.

Ve bu nefret ilişkisinin kazananı, kalabalık olan tarafa yaslanan siyasetçiler oluyor.

*Siz o insanların ana, bacı, kardeş falan dinlemeden birbirlerinin ırzına musallat olduğunu tartışmasız bir veri olarak kabul edecek kadar nefret dolu olursanız...

Her seçimde “bunlar niye onlara oy veriyor” diye daha çok ağlaşırsınız."

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

07 Eyl 2017 - 14:46 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler