Ağrı Belediye Başkanı Sayan hastaneye kaldırıldı

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan dün sabah geçirdiği rahatsızlık nedeniyle tedavi altına alındı.

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan şeker hastalığı nedeniyle rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Dün sabah ofisinde rahatsızlandığı belirtilen Ankara Şehir Hastanesi'ne kaldırılarak yoğun bakıma alınan Savcı Sayan’ın durumunun iyi olduğu belirtildi.

Ağrı yerel basınında yer alan haberlere göre, şeker hastalığı sebebi ile uzun süren seçim ortamının etkisi ile rahatsızlanan Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’ın kontrol amacı ile yoğun bakımda tedavi gördüğü öğrenildi. AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, İl Başkanı Abbas Aydın ve Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Saim Alpaslan da Sayan’ı ziyaret ederek bilgi aldılar.

02 May 2019 - 16:21 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler