29 Ekim Cumhuriyet Bayramı En Güzel Atatürk Resimleri ve Resimli Mesajları

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Tüm Türkiye ve dış temsilciliklerde çoşkuyla kutlanırken, Türkiye'de en çok arananlar arasında Atatürk Resmi ve 29 Ekim resimli mesajları ilk sırayı aldı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı En Güzel Atatürk Resimleri ve Resimli Mesajları
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı En Güzel Atatürk Resimleri ve Resimli Mesajları
+27
Haber albümü için resme tıklayın

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Tüm Türkiye ve dış temsilciliklerde çoşkuyla kutlanırken, Türkiye'de en çok arananlar arasında Atatürk Resmi ve 29 Ekim resimli mesajları ilk sırayı aldı.

Siz değerli ziyaretçilerimiz için en güzel Atatürk resimleri ve 29 Ekim mesajlarını derledik.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun 

Cumhuriyetimizin 94. Yılında Kurucumuz Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve İstiklal harbinde onunla birlikte omuz omuza çarpışan silah arkadaşlarını,  bu vatanı düşman işgalinden kurtararak , milletimize kendini yönetme hakkı tanınmasına vesile olan tüm şehitlerimizi, gazilerimizi minnetle anıyoruz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ndan 29 Ekim Mesajı

"Bin yıldır aziz vatan topraklarının müdafaası için bir gonca gül gibi toprağa düşen kahraman şehitlerimize Yüce Mevla'dan rahmet ve mağfiret diliyorum” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan mesajının devamında “Başta Cumhuriyetimizin banisi, Kurtuluş Savaşımızın muzaffer komutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm gazilerimizi de rahmetle, tazimle yad ediyorum"

Başbakan Yıldırım'dan 29 Ekim Mesajı

"Bugün, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin 94. kuruluş yıldönümünü büyük bir coşkuyla kutluyoruz. İnanıyorum ki bu coşku ve heyecanı 80 milyon vatandaşımızın tamamı yüreğinde hissetmektedir.

‘Milletin istiklalini yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır’ düsturuyla, Gazi Mustafa Kemal’in liderliğinde yürütülen istiklal mücadelemiz, vatanımızın işgallerden kurtarılması ve Cumhuriyetimizin ilanıyla hedefine ulaşmıştır.

Türkiye, Cumhuriyetin ilanından itibaren kalkınma ve demokratikleşme yolunda çok önemli mesafeler kat etmiş ve bugün modern dünyanın saygın ülkelerinden biri haline gelmiştir. 94 yıldır karşısına çıkan türlü zorlukların üstesinden gelerek ilerleyişini sürdüren Türkiye Cumhuriyeti, bugün, büyüyen ekonomisi, güçlü demokrasisi, hukuk devleti kimliği, temel insani değerlere olan bağlılığı ve ilkeli dış politikasıyla dünyanın yükselen güçleri arasında yer almaktadır. Demokratik istikrar yolunda son 15 yılda elde ettiğimiz kazanımlar 16 Nisan halkoylaması ile perçinlenmiştir. 16 Nisan’da milletçe aldığımız kararla, milli iradenin en açık şekilde yönetime yansıması ve hukukun üstünlüğünün tam manasıyla hayata geçmesi yolunda büyük bir imkan sağlanmıştır."

MHP Lideri Bahçeli'den 29 Ekim Mesajı

"Kuruluş ve kurtuluş mana ve muhteva açısından; birbirini takip eden, birbirini tamamlayan, birbirinin parçası olan kavram ve kelimelerdir. Türkiye Cumhuriyeti, bin bir mağduriyet ve meşakkatle yüklenmiş kahredici ve korkunç işgal yıllarından kurtuluşun mükafat ve mevhibesidir. Cumhuriyet, taht ve taç meselesi olmayıp; tarih ve talih konusudur. Tarih yol vermiş, talih yüzümüze gülmüş, hezimetten Cumhuriyet çıkmıştır. Türk milleti azmetmiş, sabretmiş, mücadele etmiş, can ve kan vermiş; nihayetinde yazdığı bağımsızlık destanından Cumhuriyet’i çıkarmıştır. 94 yıl evvel, pak ve parlak bir mazinin ilhamıyla; imanın ihtişamı, milli ruhun irade ve irfanıyla çetin yollar aşılmış, zor başarılmıştır. Türkiye Cumhuriyeti ilelebet var olacaktır. Ve de önünü kesmeye, önüne geçmeye hiçbir hainin, hiçbir düşman emelin gücü yetmeyecektir. Cumhur, Cumhuriyetine sahip çıkacaktır. Yeni işgal denemeleri, yeni saldırı ve komplolar milli surun hisarlarını Allah’ın izniyle aşamayacaktır. Türkiye Cumhuriyeti, milletimizin namus ve haysiyetine emanettir. Cumhuriyet, milli iradenin varlığıyla anlamlı ve baki kalacaktır. Aziz milletimin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı yürekten tebrik ediyorum.Türkiye Cumhuriyeti’nin 94. Kuruluş yıldönümünde, ilk Cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kurucu kahramanları rahmetle anıyorum. Milli Mücadele’de, ayrıca yakın veya uzak tarihimizde vatan ve millet için can vermiş aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum"

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 29 Ekim Mesajı

"Özgürlük ve bağımsızlık karakteri olmuş, Cumhuriyetimize aşık vatandaşlarımız kalıcı huzura demokrasi, adalet ve huzur talebiyle ulaşacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle 94. yaşını kutladığımız Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ve yol arkadaşlarını rahmetle anıyorum. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum, tüm yurttaşlarımızın Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyorum."

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

29 Eki 2017 - 11:19 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler