2018'de Kamuya 74 Bin Kişi Alınacak! En Çok Alım Yapacak Bakanlıklar Açıklandı

Kamu kurum ve kuruluşlarına 2017/2 ile merkezi atama tercih süreci devam ederken, adaylar daha şimdiden 2018 yılına yoğunlaşmış durumda. Maliye Bakanlığı 74 bin personel alımı yapılacağını açıkladı. Memur alımları ve sözleşmeli personel alımları 2017 listesi siz değerli ziyaretçilerimiz için güncellendi.

Kamuya 2018 Yılında 74 Bin Kişi Alınacak! En Çok Alım Yapacak Bakanlıklar Açıklandı

Kamu kurum ve kuruluşlarına 2017/2 ile merkezi atama tercih süreci devam ederken, adaylar daha şimdiden 2018 yılına yoğunlaşmış durumda. Zira Maliye Bakanlığı 74 bin personel alımı yapılacağını açıkladı.

Peki bu alımlar hangi bakanlıklara yapılacak? Kamu personeli alımı konusunda kadro dağılımı henüz netleşmiş değil, fakat Maliye Bakanı Naci Ağbal, 2018 yılında kamu personeli alımlarının büyük bir çoğunluğunun Sağlık Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Adalet Bakanlığı'na yapılacağını açıkladı.

Önümüzdeki yıl İçişleri Bakanlığı'nın da bu bakanlıklar gibi yoğun alım gerçekleştirmesi bekleniyor. Fakat gerek MEB, gerekse diğer bakanlıkların alımlarının büyük bir çoğunluğu sözleşmeli personel statüsünde ve açıktan olacak. Yani önümüzdeki sene merkezi atamayla yapılacak kadrolu alımların 5-10 bin civarında olacağını şimdiden söyleyebiliriz. Kadro dağılımları netleştiği anda ve yeni haberler geldiğinde siz değerli ziyaretçilerimizi bilgilendireceğiz.Tüm bu gelişmelerin yanı sıra kamu kurum ve kuruluşlarına açıktan memur alımları sürüyor. Söz konusu alımların tamamına göz atmak için TIKLAYINIZ.

Memur alımlarıyla ilgili tüm gelişmeleri takip etmek çok kolay aşağıdaki bağlantılar üzerinden , son dakika haberleri ve alımları takip edebilirsiniz.

android uygulamamız ---->>> tıklayın

ios uygulamamız ----> tıklayın

Instagram hesabımız için-- >>> tıklayın

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

15 Kas 2017 - 12:20 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

02

Lokman - Hakkımı helal etmiyorum 87 puanla hiçbir bi yere atanamıyoruz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Kasım 12:20
01

yy - artık şunu anlayalım memurlukta bitti alımlar bunu gösteriyor yazık

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Kasım 12:20


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler