TEOG'un Yerine Gelecek Sistem ile İlgili Flaş Gelişme

TEOG'un yerine gelecek yeni sistem ile ilgili kritik görüşme yarın Bakanlar Kurulunda gerçekleşecek. Bakanlar Kurulunda yeni sistem üzerinde görüşmelerin yapılması planlanıyor. İşte detaylar.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın TEOG kaldırılmalı açıklamasının ardından harekete geçen MEB, TEOG'un 2018'de yapılmayacağını duyurdu. TEOG'un yerine gelecek yeni sistemin Bakanlar Kurulunda görüşüleceği belirtildi.

TEOG'un yerine getirilecek yeni sistem tartışılmaya devam edilirken Milli Eğitim Bakanlığının bu konuda bir çalışma yürüttüğü açıklaması geçtiğimiz gün Bakan İsmet Yılmaz'dan geldi. Bakanlıkta bir çalışam grubu oluşturulduğunu açıklayan Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, hazırlanacak alternatiflerin bir ay içinde Bakanlar Kurulu'na sunulacağını açıklamıştı.

Alınan son dakika bilgilerinde TEOG için bugün kritik bir gelişme yaşandığı öğrenildi. Bakanlık yetkilileri bugün özel okul temsilcileri ile bir araya geldi ve TEOG'un yerine getirilmesi planlanan yeni sistem üzerinde bir görüşme yaptı. Toplantı sonrası Milli Eğitim Bakanlığı'nın TEOG taslağı ile ilgili yarın Bakanlar Kurulu'na sunum yapacağı öğrenildi.

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

21 Eyl 2017 - 19:53 - TEOG Haberleri



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

03

Hakan - O insanoğlu nankör diyenler bu hakkın tanındığına şükredin diyenlere bu hak herkesin hakkı ama devletimiz bu hakkı tanımıyordu tanıdıda ne oldu herkesin hevesini kursağında bıraktı madem önlisans pmyo de yapamıyor liselere pöh neden tanındı üstelik pöhte PMYO bünyesi altında kimse kusura bakmasın adaletten haktan hukuktan kimse bahsetmesin 13 bin kişi alıyorsun 2 bin önlisans mezunu hiç alma daha iyi ve girenlerin çoğuda atama yok iş yok diye polislik ve askeriyeye mecbur bırakılıyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Eylül 19:53
01

nurgul - Bu. Sistemdede. Torpil. Olmasin. En. Azindan. Teog. Kalkmadan. Torpil. Yoktu. Simdi. Olmasin. Gene herkes. Sinava. Girsin. Oyle. Liselere. Gitsin. Yok. Oldugu. Icin. Cok. Uzgunuz. Teog. Geri. Gelsin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Eylül 19:53


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler