MEB Müsteşarından Son Dakika Açıklaması: TEOG 2018'de Yapılmayacak

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin, katıldığı bir programda yaptığı son dakika açıklamasında TEOG'un bu yıl yapılıp yapılmayacağı konusuna değindi.

Milli Eğitim Bakanı Müsteşarı Yusuf Tekin, yaptığı son dakika açıklamasında TEOG'un bu yıl yapılıp yapılmayacağını açıkladı.

Bugün Resmi Gazete'de yayımlanan Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kuroumları Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmeliğin maddeleri incelendiğinde bazı muğlak noktalar olduğu ve TEOG'un bu yıl yapılacağı ortaya çıkıyordu. Ancak MEB Müsteşarı Tekin yaptığı son dakika açıklamasında bu yıl TEOG'un yapılmayacağını söyledi. Tekin açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Yönetmelik şu an 8. Sınıfta okuyup 9. Sınıfa YERLEŞECEK bütün öğrencileri kapsıyor. Geçici madde ise NAKİL VE GEÇİŞLERİ düzenliyor. 2018-2019 eğitim öğretim yılında 9. Sınıfa başlayan öğrencilerin nakil ve geçişleri."

YÖNETMELİKTEKİ MUĞLAK NOKTALAR NASIL ÇÖZÜLECEK?

Yayımlanan yönetmelikte TEOG'un bu yıl yapılabileceği ortaya çıkmaktadır. Ancak MEB'in bunu düzeltecek yeni bir yönetmelik çıkarması bekleniyor.

Kpsscafe.com.tr | Ankara

14 Şub 2018 - 10:06 - TEOG Haberleri



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler