Facebook ve Instagram siyasi reklamlara müdahale etmeyecek!

Kullanıcı sayısıyla dünyanın en büyük sosyal medya platformu olan ve geçtiğimiz yıl bünyesine Instagram'ı da katan Facebook, iki uygulama için de siyasi içerikli reklamları kabul edeceğini açıkladı.

Birkaç ay önce yaptığı siyasi reklam çıkışıyla tepki toplayan Facebook, tüm baskılara rağmen geri adım atmadı ve siyasetçilerin platforma yerleştirilen reklamlarda boy göstermelerini izin veren yaklaşımı savundu.

Webtekno'nun aktardığına göre Facebook, açıklamasında bu tutumun, insanların onlara liderlik etmek isteyecek siyasi figürlerden haber alabilmesi, farklı söylemlerin kamuoyu tarafından incelenebilmesi ve tartışılması ilkelerine dayandığı belirtti.

Alınan karar fotoğraf ve video paylaşım platformu Instagram için de geçerli. Facebook, buna ek olarak eleştirilerin dozunu biraz da olsa azaltmak için kullanıcılara kaç reklam gösterildiğini içerecek bir araç olan reklam kütüphanesini de kullanıma açacağını duyurdu.

Bu sayede gösterilen reklamların aldığı etkileşimlere dair bilgilendirmeler kullanıcılarla paylaşılabilecek.

"KPSS Cafe mobil uygulamalarını indirerek yeni ilanlardan ve gelişmelerden anında haberdar olabilirsiniz. IOS uygulaması veya Android Uygulaması yeni yayınlanan ilanlardan ve son dakika gelişmelerden haberdar olmanız için cep telefonunuzda olması gereken tek uygulamadır. Aynı zamanda Kpss Cafe'yi twitterfacebook ve instagram gibi sosyal medya platformlarından da takip edebilirsiniz."

10 Oca 2020 - 13:12 - Teknoloji



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler