Casper Androidlere Office uygulamasını getirdi

Casper ne yaptığını bilmeden kullanıcıları kazıklamaya ve kandırmaya devam ediyor. Som olarak bilgisayarlarında yer verdiği özellikler ile kullanıcların tepkisini çeken şirket.

Casper ne yaptığını bilmeden kullanıcıları kazıklamaya ve kandırmaya devam ediyor. Som olarak bilgisayarlarında yer verdiği özellikler ile kullanıcların tepkisini çeken şirket.

 Sizlere buradan duyurduğumuz Microsoft'un mobil uygulamaları için yeni Android üreticisi ortaklar aradığına dair haberimizden sonra yerli üreticimiz Casper'dan da resmi bir açıklama geldi.
  Casper yaptığı açıklamada son kullanıcının ve kurumsal müşterilerin mobil verimliliğini artırmak amacıyla bundan sonraki Android cihazlarında Office uygulamalarını önyüklü olarak tüketicilere sunacağını dile getirdi.   Cihazlarda önyüklü olacak paketin içerisinde Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Onenote, Skype ve OneDrive uygulamaları yer alıyor. Ayrıca kullanıcılara ücretsiz 15GB OneDrive depolama alanı da verilecek.   Casper projeye Mayıs 2015 itibariyle başlamayı planlıyor. Bu tarihten itibaren piyasaya çıkacak olan tüm Android işletim sistemli Casper cihazlarında bahse konu Office uygulamaları önyüklü olarak gelecek.

25 Mar 2015 - 22:01 - Teknoloji



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler