Konya Meram SYDV Personel Alımı(24 Eylül 2012)

Büro Görevlisi Personel Alımı Son Başvuru : 24.

 

 




Büro Görevlisi Personel Alımı

Son Başvuru : 24.09.2012



İl

KONYA

İlçe

MERAM

Alınacak Sayı

2



Çalışma Şekli

BELİRSİZ SÜRELİ

Ünvan

BÜRO...

 

 




Büro Görevlisi Personel Alımı

Son Başvuru : 24.09.2012



İl

KONYA

İlçe

MERAM

Alınacak Sayı

2



Çalışma Şekli

BELİRSİZ SÜRELİ

Ünvan

BÜRO GÖREVLİSİ



Açıklama

- 4 Yıllık Yüksek Öğretim kurumlarının Sosyal Hizmetler, Sosyoloji,Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler ve Bilgisayar Bölümlerinden mezun olmak. - a) 4 Yıllık Yüksek Öğretim kurumlarının Sosyal Hizmetler, Sosyoloji,Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler ve Bilgisayar Bölümlerinden mezun olmak. b) Sosyal iletişim becerisine sahip olmak c) Yüksek Lisans, KPDS ve benzeri dil sınavları sonucu, alanı ile ilgili sertifikalar, Word, Excel vb. temel bilgisayar programlarını iyi düzeyde kullanabilmek, sürücü belgesi (en az B Sınıfı) ve iş deneyimi olanlar, işe almada tercih sebebi olarak değerlendirilebilecektir. d) Vatandaşların yardım taleplerini değerlendirmek üzere yapılacak hane ziyaretleri ve alan çalışmaları ve görevini devamlı yapmasına engel herhangi bir kronik hastalığı ve mazereti bulunmamak şartları aranır. e) Konya nüfusuna kayıtlı olmak veya başvuru tarihi itibariyle son 6 ay dır Konya İl sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak Personel alımı ile ilgili ilanın tam metni Kaymakamlığımızın www.meram.gov.tr adresinde yer almaktadır.







 

Sosyal Yardım İnc.Görevlisi Personel Alımı

Son Başvuru : 24.09.2012



İl

KONYA

İlçe

MERAM

Alınacak Sayı

4



Çalışma Şekli

BELİRSİZ SÜRELİ

Ünvan

SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ



Açıklama

- 4 Yıllık Yüksek Öğretim kurumlarının Sosyal Hizmetler, Sosyoloji,Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler ve Bilgisayar Bölümlerinden mezun olmak. - a) 4 Yıllık Yüksek Öğretim kurumlarının Sosyal Hizmetler, Sosyoloji,Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler ve Bilgisayar Bölümlerinden mezun olmak. b) Sosyal iletişim becerisine sahip olmak c) Yüksek Lisans, KPDS ve benzeri dil sınavları sonucu, alanı ile ilgili sertifikalar, Word, Excel vb. temel bilgisayar programlarını iyi düzeyde kullanabilmek, sürücü belgesi(en az B Sınıfı) ve iş deneyimi olanlar, işe almada tercih sebebi olarak değerlendirilebilecektir. d) Vatandaşların yardım taleplerini değerlendirmek üzere yapılacak hane ziyaretleri ve alan çalışmaları ve görevini devamlı yapmasına engel herhangi bir kronik hastalığı ve mazereti bulunmamak şartları aranır. e)Konya nüfusuna kayıtlı olmak veya başvuru tarihi itibariyle son 6 aydır Konya İl sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak

24 Eyl 2012 - 09:45 - SYDV



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler