Gürpınar SYDV Yüksek Maaşlı Kamu Personeli Alımı Başvuruları Başladı (Yılda 2 İkramiye)

Gürpınar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nca 21 Nisan 2017 tarihinde yayımlanan personel alım ilan duyurusu çerçevesinde kuruma personel alımları yapılacak. Gerekli tüm açıklamalar ilan duyurusu ile adayların erişimine açıldı. Adayların sahip olması gereken şartlar neler? işte tüm ayrıntılar ve başvuru sürecine dair bilgiler haberimizde...

Van Gürpınar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alım ilanına BAŞVURULAR BAŞLADI

Van Gürpınar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın 21 Nisan tarihinde adayların erişimine açtığı personel alım ilanı kapsamında kuruma yüksek maaşlı personel alımları yapılacak. Kurumun adaylardan beklediği herşey ilan metni ile beraber kamuoyuna açıklandı.

Van Gürpınar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na bahsi geçen alım ilanı çerçevesinde kuruma Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI / KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?          
Van Gürpınar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alımına başvuracak adayların görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sağlığı ile ilgili özrü bulunmamak, SBF , İİBF, Halkla İlişkiler, İletişim Fakültesi, Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik ve Sosyal Hizmetler Bölümlerinden birinden mezun olmak, Gürpınar İlçesinde ikamet etmeyi kabül ve taahüt etmek şartlarının tamamına uyması gerekiyor.

SON BAŞVURU TARİHİ / NASIL BAŞVURU YAPILACAK?
Van Gürpınar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alım ilanına başvurular 21 Nisan- 2 Mayıs 2017 tarihleri arasında kurumun kendisine şahsen olarak gerekli belgeler ile beraber yapılacak. Alım hakkında daha fazla bilgi almak ve alım ilanının tamamını görmek isteyen adaylar, Aile Bakanlığı resmi web sayfasındaki SYDV alımları kısmını inceleyip, kurumun kendisi ile iletişime geçebilir.

Van Gürpınar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alımlarında son gün 2 MAYIS 2017! 

Çok daha hızlı, kolay ve ücretsiz erişim için -->>> Memur grubumuza katılmak için --->tıklayınız   ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

21 Nis 2017 - 20:34 - SYDV



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler