Beyşehir SYDV Dolgun Ücretli Personel Alımı Yapacağını Açıkladı! Başvuru Süreci Başladı

Beyşehir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alım ilanları yayımlanmaya devam ediyor. Aralıklı olarak farklı şehir ve şubelere yapılan alımlar kamuoyuna duyuruluyor ve akabinde alım süreci başlıyor. Kuruma alınacak adaylarda hangi şartlar aranır? başvurular nereden ve ne zamana kadar nasıl yapılır? sorularının ve daha fazlasının cevabı haberimizde...

Beyşehir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı 'na Dolgun Ücretli Personel Alım İlanı Başvuruları Başladı

KONYA Beyşehir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nca 22 MAYIS 2017 tarihinde yayımlanan ilan duyurusu kapsamında kuruma 3 adet personel alım süreci başlamış bulunuyor. Kuruma 2 SYDV görevlisi, 1 büro memuru alınacak. Her pozisyon için kurumun adaylarda görmek istediği farklı şartları ve kriterleri bulunuyor.

ADAYLARDA ARANAN KOŞULLAR NELERDİR?
Konya Beyşehir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na  alınacak olan büro ve sosyal yardımlaşma personellerinin;

Üniversitelerin en az 4 yıllık örgün eğitim veren ''İktisadi ve İdari Bilimler ile İşletme Fakültelerinin Maliye ve İşletme bölümlerinden mezun olmuş olmak.  Sosyal İletişim becerisine sahip olmak,  2015-2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSSP3 puan türünde en az 60 puan almış olmak,  Mezun olduğu okulda bilgisayar dersi almak ve bu hususu resmi olarak belgelendirmek ya da Milli Eğitim Bakanlığına bağlı kurumlardan onaylı Bilgisayar İşletmenliği veya Programcılığı sertifikasına sahip olmak.  İyi derecede bilgisayar kullanıyor olmak  En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ve iyi derece araç kullanıyor olmak,  15.05.2017 tarihi itibarı ile en az iki aydır Beyşehir İlçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sağlığı ile özrü bulunmamak şartlarına uyması şart koşuldu.

BAŞVURULAR 
Konya Beyşehir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı PERSONEL ALIM İLANI BAŞVURULARI kurumun kendisine şahsen yapılacak olup KPSS'den en az 60 puan almış adaylar başvuru yapabilecek. Başvurular 26 MAYIS 2017 tarihinde sona erecek. Daha fazla bilgi için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı resmi web sayfasının alt kısmında bulunan SYDV alımları kısmını inceleyebilir, alım yapacak olan SYDV kurumunun resmi web sayfasına göz atabilirsiniz.

Tüm SYDV ve diğer bütün PERSONEL ALIM İLANLARINI görebilmek ve ayrıntılarını anında öğrenmek için KPSS CAFE resmi web sayfamızı takipte kalınız. Sizler için hazırlanan kolay erişim imkanları olan ---> 

Ücretsiz haber alma imkanı! Memur grubumuza katılmak için --->tıklayınız  ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız  android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

22 May 2017 - 20:50 - SYDV



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler