İzlanda Maçı Kadrosunda 2 Oyuncu Yok-İşte Milli Takımın Muhtemel 11'i

Son dakika haberi: Bu akşam İzlanda ile oynanacak karşılaşmada 2 oyuncu kadroya alınmadı. İşte kritik İzlanda karşılaşması öncesi milli takımımızda son durum ve muhtemel 11'imiz.

Türkiye FIFA Dünya Kupası elemeleri grup karşılaşmasında bu akşam kritik bir mücadeleye çıkacak. İzlanda ile Eskişehir'de karşı karşıya gelecek olan milli takımımız için hedef mutlak galibiyet.

Milli takımımızın İzlanda karşısındaki muhtemel 11'i ise yavaş yava şekilleniyor. Alınan son dakika bilgilerine göre Serdar Aziz ile Cengiz Ünder İzlanda maçının 18 kişilik maç kadrosuna alınmadı.Türkiye'nin bu akşam İzlanda ile oynayacağı maç kadrosuna Aziz ve Ünder alınmadı.

Milli takımımızın bu akşam İzlanda karşısındaki muhtemel 11'i şu şekilde;

Volkan Babacan
Kaan
Mehmet topal
Çağlar
Caner
Oğuzhan
Nuri
Emre Belözoğlu
Cenk
Arda
Burak

Milli takımımız 4-2-3-1 dizilişi le mücadele edecek.

Karşılaşma TV8'de

Türkiye ile İzlanda arasında oynanacak olan karşılaşma bu akşam saat 21.45'de başlayacak. Mücadele Tv8 ekranlarında naklen yayınlanacak.

Son dakika haberlerinden haberdar olmak için Kpsscafe.com.tr adresini takipte kalın.

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

06 Eki 2017 - 15:46 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler