Can Dündar'ın EURO 2024 Mesajına Tepkiler Çığ Gibi!..

UEFA'nın EURO 2024'ün ev sahibi Almanya'nın yapacağını açıkladıktan sonra Can Dündar'ın Twitter'dan yazdığı mesaj büyük tepki topladı.

Can Dündar'ın EURO 2024 Mesajına Tepkiler Çığ Gibi!..
Haber albümü için resme tıklayın

Türkiye ve Almanya'nın düzenlemek için aday olduğu EURO 2024'ün ev sahibi, İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA merkezinde gerçekleştirilen oylama neticesinde belli oldu.

İki aday ülkenin temsilcilerinin gerçekleştirdiği sunumlardan sonra UEFA Yönetim Kurulu tarafından yapılan oylama neticesinde Almanya, EURO 2024'ün ev sahipliğini üstlenmeye hak kazandı.

Almanya'da kaçak olarak yaşayan Can Dündar ise resmi Twitter hesabından "Demokrasisi olmayana top bile vermezler" mesajını paylaştı.

Can Dündar'ın, bu tweeti birçok takipçisinden ve sosyal medya kullanıcılarından tepki gördü.

KPSSCAFE.COM.TR | ANKARA

27 Eyl 2018 - 19:05 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

08

Yemlihan - Türkiye'deki demokrasi Fransa'da var mı, ABD'de var mı? Türk veya Müslüman düşmanlığının bahanesi çok olur.En iyi Türk ölü diyenler çok mu demokrasicidirler?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Eylül 19:05
04

Ebru - İlk defa biri doğru söylemiş tebrikler zaten kriz var ülkede pardon keriz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Eylül 19:05
03

Vatansever 21 - Ebru seni oksijenli solunum yapmaya davet ediyorum. Yoksa beynine hava gitmez beyin damarların kurur.Sayın Keriz Demokrat Hanım

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Eylül 19:05
02

Pınar - Almanya da çökmüş demokrasi var mış.Yoldan geçeni soyuyorlar.adamlar evde bile pencere sayısına kullanılan elektronik eşya sayısına göre güya vergi adında para topluyorlar.Cani isteyen istediği yere pislik yapıyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Eylül 19:05


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler