MİSGEP 7 Bin Lira Maaşla Sözleşmeli Personel Alımı Yapıyor! İşte Başvuru Şartları

Madencilik Sektöründe İş Sağlığı ve Güvenliğinin Geliştirilmesi Projesi (MİSGEP) bünyesinde görevlendirilmek üzere sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nda Avrupa Birliği Projesi kapsamında iş sözleşmesine toplamda 16 kişiyi kadrosuna istihdam edeceğini açıkladı.Detaylar haberimizin devamında yer almaktadır...

MİSGEP 7 Bin Lira Maaşla Sözleşmeli Personel Alımı Yapıyor! İşte Başvuru Şartları
Haber albümü için resme tıklayın

Madencilik Sektöründe İş Sağlığı ve Güvenliğinin Geliştirilmesi Projesi (MİSGEPAnkara merkezli toplamda16 kişilik sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Başvurular için son tarih 10 Mart 2020 Salı günü mesai bitimi olarak belirlenmiştir. Söz konusu tarihe kadar adayların istenilen belgelerle “Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğüne başvurmaları gerekmektedir.

SEÇME SINAVINA KATILMA GENEL KOŞULLARI

Seçme sınavına katılabilmek için aşağıdaki genel şartlar aranır:  Başvurulacak pozisyonlar için “Aranan Asgari Nitelikler” kısmında belirtilen nitelikleri taşıyor olmak ve bu durumlarını ispatlar belgeleri başvuru evraklarıyla birlikte teslim etmek Güvenlik soruşturması engeli bulunmamak (Ön başvuru için beyan yeterlidir. Kurum ilave bilgi isteme ve araştırma yapma hakkını saklı tutmaktadır.)  Kamu haklarından mahrum bulunmamak (Ön başvuru için beyan yeterlidir. Kurum ilave bilgi isteme ve araştırma yapma hakkını saklı tutmaktadır.)  Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış veya askerlikten muaf olmak Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalığı bulunmamak (Ön başvuru için beyan yeterlidir.)  Takım lideri ve mühendis pozisyonları için ayrıca madencilik sektöründe görevini devamlı yapmasına, yeraltı madenlerinde çalışmasına engel olabilecek bir hastalığı ya da özel durumu bulunmamak (Ön başvuru için beyan yeterlidir.  Yurt içi seyahat engeli bulunmamak (Ön başvuru için beyan yeterlidir. Kurum ilave bilgi isteme ve araştırma yapma hakkını saklı tutmaktadır)

İSTENİLEN BELGELER

Başvuru dilekçesi (İlan metninin sonunda yer almaktadır. Dilekçedeki TC kimlik numarası, isim, imza, e-posta, telefon, tarih bölümleri, başvurulan pozisyon ve kontrol listesi aday tarafından kontrol edilerek işaretlenmelidir)

 Özgeçmiş Formu (CV) (İngilizce-Türkçe olarak istenecektir.)  Diploma veya mezuniyet belgesinin/denklik belgesinin fotokopisi (Aslı mülakatta istenecektir)  SGK Hizmet Dökümü Belgesi  Adayların spesifik alanlardaki mesleki deneyimini ispat etmek üzere, varsa işyerlerinden veya ilgili Kurumdan alacakları, çalıştıkları pozisyonu, görevlerini, yaptıkları belli başlı işleri ve çalışma sürelerini gösteren imzalı kaşeli referans mektubu Erkek adaylar için askerlik görevini yerine getirmiş olduğunu ya da yerine getirmiş sayıldığını gösterir belge (Tecil belgesi geçerli sayılmayacaktır.)  Son altı ay içinde çekilmiş 1 adet vesikalık fotoğraf  Görevini yerine getirmeye engel bir sağlık problemi veya seyahat engeli olmadığına dair beyan (İlan metninin sonunda yer almaktadır)  Kamuda istihdam edilmeye engel teşkil edecek Adli Sicil Kaydı olmadığına dair belge  Asgari ve tercihi niteliklere ilişkin ispatlayıcı bilgi ve/veya belgeler. 

ADAYLARIN DEĞERLENDİRİLMESİ

Değerlendirme; ön değerlendirme (idari ve teknik kontrol aşamaları) ve sözlü sınav aşamalarından oluşmaktadır. İdari kontrol aşamasında, adayların seçme sınavına katılabilmek için aranan genel şartlara ve başvuru yapılan pozisyon için gerekli asgari niteliklere ilişkin belgeleri eksiksiz ve zamanında teslim edip etmedikleri kontrol edilecektir.

Bu aşamada istenilen belgeleri eksik gönderen veya belgeleri aşağıda belirtilen son başvuru tarihinden sonra teslim eden adaylar elenecektir. Posta ile yapılan başvurularda postadaki gecikmeler dikkate alınmayacak ve başvuru tarihi olarak Bakanlık Gelen Evrak sistemine kayıt tarihi esas alınacaktır. Teknik kontrol aşamasında, adayların başvuru yaptıkları her bir pozisyon için aranan asgari ve tercihi nitelikleri karşılayıp karşılamadıkları, özgeçmişleri ile başvuruda sunulan belgeler üzerinden değerlendirilecektir.

Bu değerlendirmede, ücretli ve ücretsiz stajlar iş deneyimi olarak sayılmayacaktır. Asgari niteliklerde aranan şartlardan birini sağlayamayan aday ilgili pozisyon için elenmiş sayılacaktır. Asgari koşulları sağlayan adaylar ise 75 (yetmiş beş) puan almış olacaklar ve elemeyi geçmiş sayılacaktır.

Elemeden geçen adaylara yönelik değerlendirmede, tercih nedeni olan nitelikler üzerinden adaylar her bir Değerlendirme Komitesi üyesince 25 (yirmi beş) tam puan üzerinden değerlendirilecektir. Her bir üye tarafından verilen puanlar toplanarak aritmetik ortalaması alınacak ve elde edilen rakam, asgari koşulları sağlayan adayların asgari puanına eklenerek, adayın ön değerlendirme aşamasındaki sınav puanı elde edilecektir.

BAŞVURU ŞEKLİ VE YERİ:

İşbu ilan metni ekinde yer alan Başvuru Dilekçesi, Özgeçmiş (Türkçe-İngilizce), Sağlık Beyanı, Adli Sicil Beyanı ve aşağıda sayılan diğer belgeler, elden veya posta yoluyla aşağıda yer alan adrese teslim edilecektir:

Çalışma adresi: “Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü, Emek Mahallesi, 17. Cadde. No:13 Emek, Çankaya, 06520, Ankara”

İLAN DETAYLARI İÇİN BURAYI TIKLAYIN

19 Şub 2020 - 18:42 - Sözleşmeli Personel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler