İller Bankası 155 Personel Alımına Kimler Başvurabilir-İşte KPSS ve Mezuniyet Şartı

İller Bankası sözleşmeli personel alımı yapıyor. Peki personel alımına kimler başvurabilir? Hangi bölüm mezunları başvuru yapabilecek? Başvuruda istenen KPSS şartı nedir? İşte detaylar.

İller Bankası tarafından Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfasında önceki gün bir personel alım ilanı yayımlandı.

İller bankası A.Ş. tarafından yayımlanan ilanda Genel Müdürlük ve Yurt İçi hizmet Birimlerinde sözleşmeli olarak istihdam etmek üzere mühendis ve tekniker alımı yapılacağı bildirildi. Alınacak personeller mühendis ve tekniker kadrolarında istihdam edilecek.

Kimler başvurabilir?

# Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

Mühendis pozisyonu için;

# En az 4 yıllık eğitim veren yükseköğretim kurumlarının İnşaat Mühendisliği, Jeoloji Mühendisliği, Çevre Mühendisliği, Harita Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Makina Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği ve Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümlerinden, bu bölümlere denkliği yetkili makamlarca onaylanmış dallardan mezun olmak ya da bu alanlarda denkliği Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK) tarafından kabul edilen yabancı fakültelerden birini bitirmiş olmak,

Tekniker pozisyonu için;

# 2 yıllık eğitim veren yükseköğretim kurumlarının İnşaat Teknikerliği ve Harita Kadastro Teknikerliği bölümlerinden, bu bölümlere denkliği yetkili makamlarca onaylanmış dallardan mezun olmak ya da bu alanlarda denkliği Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK) tarafından kabul edilen yabancı okullardan birini bitirmiş olmak,

# Kamu haklarından yasaklı bulunmamak,

# Adli sicil kaydı temiz olması,

# Sınav tarihi itibariyle askerlikle ilgisi bulunmamak,

# Diğer resmi veya özel kurum ve kuruluşlara mecburi hizmet yükümlülüğü bulunmamak,

# Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek bir hastalığı bulunmamak,

# İlgili mevzuat hükümlerine göre mali sektörde ve bankalarda çalışması yasaklanmamış olmak,

Başvuru

İller Bankası sözleşmeli personel alımına başvurular 21 Kasım tarihine kadar alınacak. Adayların ( www.ilbank.gov.tr ) adresinde bulunan İş Talep Formunu doldurup JPEG formatındaki 4,5x6 ebatında vesikalık fotoğraflarını da ekleyerek elektronik ortamda doldurarak çıktısını almaları ve aşağıdaki evraklarla birlikte  İller Bankası İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı’na teslim edecekler veya “İller Bankası A.Ş. İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı Ziraat Mahallesi 657.Sokak No:14 06110 Altındağ/ANKARA” adresine posta ile (iadeli taahhütlü / kargo) göndereceklerdir.

# İş talep formu,
# Kimlik fotokopisi,
# Mezuniyet belgesi fotokopisi,
# KPSS sonuç belgesi,
# 1 vesikalık fotoğraf.

İlan metnine gitmek için TIKLAYIN

KPSSCAFE.COM.TR  | ANKARA

07 Kas 2017 - 10:58 - Sözleşmeli Personel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler