İçişleri Bakanlığı 1100 Kamu Personeli Alacak! Detaylar ve Şartlar Haberimizde!

İçişleri Bakanlığı son yıllarda iş yükü kat kat artan Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü’nde görevlendirmek üzere 1100 adet memur alımı yapıyor. Peki alım ne zaman, şartlar neler? Bakan Soylu bu konuda ne açıklamalar yaptı? Detaylar haberimizde!

Bundan önce İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamalarında personel alımları hakkında önemli değerlendirmelerde bulunmuştu. Bakan Soylu açıklamalarında İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü bünyesinde personel alımı yapılacağını ifade etmişti. Nüfus ve vatandaşlık işleri şu anda Türkiye’nin en yoğun mesai yapan kamu kurumlarından birisi. Pasaport işlemlerine kadar birçok işlem bu genel müdürlük eliyle yapılıyor. Bu nedenle de son yıllarda çok sayıda personele ihtiyaç doğduğu tartışılmaz.

Henüz Nüfus ve Vatandaşlık İşleri ( NVİ ) 1100 personel alımı ilanı yayımlanmamış olup geçen dönemde adaylardan, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Alım yapılacak bölümüne göre fakültelerin 4 yıllık eğitim veren fakültelerin ilgili bölümlerinden mezun olmuş olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Düzenlenecek sınav tarihi itibari ile 35 yaşını doldurmamış olmak, Kamu Personeli Seçme Sınavından 60 puan almış olmak gibi şartlar aranacak.

Henüz ilan yayımlanmamış olup, ilan yayımlandığında diğer detaylara da belli olacaktır.

ALIMLAR NE ZAMAN YAPILACAK?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun yaptığı açıklamalar kapsamında ilanın Mayıs ayına kadar yayımlanması beklenmektedir.

27 Mar 2019 - 19:00 - Sözleşmeli Personel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

05

Asdaxg - Eeeee hani önlisans mezunları da başvuracaktı bu ne ya insanların umutlariyla neden oynuyorsunuz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mart 19:00
04

Xxx - Kardesim birsuru memur alimi yapiliyor ilani oluyor iskura gidyoz hicbirsey yok ya sizin haberler yanlis yada isin icinde baska birsey var

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mart 19:00
02

Baybars - Arkadaşlar artık merkezi alım devrini fiilen bitirmişlerdir.. milyonların girdiği KPSS kontenjanı 743.. mükemmel bir kurgulama Türkiye’de kadrolaşma nasıl olurun cevabı .. insan hayatının bir kişinin elinde olması ne vehim bir şey Allah herkesin yardımcısı olsun..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mart 19:00
01

Clara - İçişleri bakanlığı sayfasindan başvuru alıyorlar iskurdan değil önlisans lisans diyorlar ama hala 80 70alan bitmedi yerleşe yerleşe 60lara sıra gelmiyor bi türlü

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mart 19:00


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler