En az ön lisans mezunu KPSS puanıyla sözleşmeli personel alınacak! Başvuru şartları açıklandı

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında Selçuk Üniversitesi Rektörlüğü tarafından sözleşmeli personel alımı yapılacağı açıklandı. Yayınlanan personel alım ilanında adaylarda aranan başvuru şartları da açıklandı.

En az ön lisans mezunu KPSS puanıyla sözleşmeli personel alınacak! Başvuru şartları açıklandı
Haber albümü için resme tıklayın

Selçuk Üniversitesi Rektörlüğü tarafından tekniker olarak sözleşmeli personel alımı yapılacağı açıklandı.

Yayınlanan personel alım ilanında, "Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Kararnameye ekli 28.06.2007 tarihli ve 26566 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar'da yer alan ek 2'inci maddenin (b) fıkrasına göre aşağıda belirtilen pozisyonlara toplam 1 (Bir) adet sözleşmeli personel alınacaktır" denildi.

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNİKER ALIMI YAPACAĞINI AÇIKLADI

Ayrıca Meslek Yüksek Okullarının Bilgisayar Donanımı Bölümünden Mezun Olan adaylar arasında yapılacak olan personel alımında adaylarda aranan kriterler olarak, "İletişim Altyapısı Bakım ve İletişimi, Tıbbi Görüntüleme Arşivleme ve İletişim Sistem(PACS) ve İleri Web Programlama, Hastane Bilgi Yönetim Sistemleri, Yazılım Kullanıcı, Veri Tabanı Yönetim Sistemleri (VTYS), Sistem Bakım-Onarım eğitimlerine katılmış olmak ve belgelendirmek. *Oracle Database 11 Administration Workshop eğitim sertifikasına sahip olmak ve belgelendirmek. *En az 10 (on) yıl Üçüncü Basamak Kamu Hastanelerinde çalışmış olmak ve belgelendirmek." olduğu aktarıldı.

SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Başvuru yapacak olan adaylarda aranan başvuru şartları arasında genel şartlar şöyle sıralandı:

1. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

2. Başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış olmak,

3. Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

4. Türk Ceza Kanununun 53. Maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin iflasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak,

5. Erkekler için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş bulunmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelemiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

6. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 53. maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak,

7. Önlisans mezunları için KPSSP93 puanı esas alınacaktır.

8. Başvuracak adayların durumunun; 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesinin "Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler." hükmüne uygun olması. (Bu hükme uygun olmayanlar kazansalar dahi atamaları yapılmayacaktır.)

Ayrıca personel alım ilanında şu bilgiler yer aldı:

13 Ara 2019 - 18:25 - Sözleşmeli Personel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler