Ege Üniversitesi 32 Adet Sözleşmeli Hemşire Alımı Gerçekleştirecek

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi vermiş olduğu ilan ile sözleşmeli 32 adet sağlık personel alımı gerçekleştireceğini açıkladı.İlana kimler başvurabilir,başvuru şartları nelerdir gibi detaylar haberimizde.

Ege Üniversitesi Başhekimliği üniversite resmi web sitesinden ve Devlet Personel Başkanlığı’nda yayınladığı ilan ile sözleşmeli olarak 32 adet sağlık personeli alımı gerçekleştirileceğini açıkladı.

İlana başvuru tarihi:15 Haziran 2016

Alım yapılacak Personel:32 Adet Hemşire

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinde Sözleşmeli Olarak Görev Yapacak 32 Hemşirenin Taşıması Gereken Şartlar Nelerdir?

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı Olması gerekmektedir. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. Maddesinin gerekliliğini taşımak İlana başvuracak erkek adayların askerlik hizmetini yapmış,muaf veya tecilli olması gerekir. 2016 yılı KPSS (B) sınavı P3 puan türüne sahip olmak 5.Güvenlik soruşturması temiz olmak Emekli aylığı veya işsizlik ödeneği almaması gerekmektedir

İlandaki şartları sağlayan adaylardan aşağıdaki belgeler istenmektedir;

*Başvuru Formu

*Diploma veya Geçici Mezuniyet Belgesi

*Fotoğraf

*2016 KPSS Sonuç Belgesi

*Kimlik Fotokopisi

*Erkeklerde askerlik durum belgesi

İlana başvurular şahsen Ege Üniversitesi Başhekimlik Binası Zemin Kata yapılacaktır.

Sözleşmeli personel alımlarından,kamu personeli alımlarından ve belediye personel alım ilanlarından anında haberdar olmak için android ve ios uygulamalarımızı ÜCRETSİZ indirebilir,facebook grubumuza vakit kaybetmeden katılabilirsiniz.

MEMUR grubumuza ücretsiz katılmak için TIKLAYINIZ

İos mobil uygulamamızı ücretsiz cep telefonunuza yüklemek için TIKLAYINIZ

Android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için TIKLAYINIZ

Kpsscafe.com.tr KONYA

15 Haz 2017 - 00:21 - Sözleşmeli Personel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler