DPB'de Yayımlandı! Dışişleri Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımları Yapıyor

Dışişleri Bakanlığı'nca yapılan yazılı açıklama kapsamında kuruma sözleşmeli personel alımları gerçekleştirilecek. Alıma dair tüm ayrıntılara kpsscafe'den erişim sağlayabilirsiniz.

DPB'de Yayımlandı! Dışişleri Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımları Yapıyor

Dışişleri Bakanlığı'nın Devlet Personel Başkanlığı resmi web sayfasında 17 Mayıs 2017'de yayımlanan ilan duyurusu dahilinde kuruma 10 adet sözleşmeli bilişim personeli alınacak.

Dışişleri Bakanlığı sözleşmeli bilişim personeli alımında adaylar 04.07.2017 – 07.07.2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek sözlü-uygulamalı mülakattan geçirilecek.

Diğer tüm memur alım ilanlarına göz atmak isterseniz

BURAYA

tıklayınız. Memur alım ilanlarını kolayca takip etmek adına grubumuza katılmak için lütfen buraya --->>

tıklayınız

 

 ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ---->

 tıklayınız 

android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>>

 tıklayınız

GEREKLİ KRİTERLER
Dışişleri Bakanlığı'nda çalışmak isteyen adayların;

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48'inci maddesinde sayılan genel şartları haiz olmak, Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak, (b) bendinde belirtilenler dışında kalan dört yıllık eğitim veren fakültelerin mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak, Bilgisayar çevre birimlerinin donanımı ve kurulan ağ yönetimi güvenliği hakkında bilgi sahibi olmaları kaydıyla güncel programlama dillerinden en az ikisini bildiğini belgelemek, f) "Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Büyük Ölçekli Bilgi İşlem Birimlerinde Sözleşmeli Bilişim Personeli İstihdamına İlişkin Esas ve Usuller Hakkında Yönetmelik"te belirtilen özlük hakları ve diğer kuralları kabul etmek, Erkek adaylar için muvazzaf askerlik hizmetini yapmış, ertelemiş veya muvazzaf askerlik hizmetinden muaf ya da yedek sınıfa geçirilmiş olmak, Mülakat sonucunda başarılı bulunan adaylarla, güvenlik soruşturmalarının olumlu sonuçlanması ve tam teşekküllü hastaneden alınmış sağlık kurulu raporu ibraz etmek şartlarına birebir uyması şart. 

ALIM YAPILACAK OLAN POZİSYONLAR

Kıdemli Yazılım Geliştirici (Tam zamanlı, 1 kişi) Kıdemli Ağ Yöneticisi (Tam zamanlı, 1 kişi) Yazılım Geliştirici (Tam zamanlı, 3 kişi) Yazılım Geliştirici (Tam zamanlı, 2 kişi) Sistem Uzmanı (Tam zamanlı, 1 kişi) Sistem Güvenlik Uzmanı (Tam zamanlı, 2 kişi)

BAŞVURULAR
Dışişleri Bakanlığı sözleşmeli bilişim personeli alımı başvuruları 29.05.2017 – 09.06.2017 tarihleri arasında gerçekleşecek. Daha fazla bilgi için lütfen TIKLAYINIZ.

kpsscafe.com.tr|ANKARA

17 May 2017 - 00:16 - Sözleşmeli Personel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler