Anadolu Üniversitesi Lisans Mezunu Sözleşmeli Personel Alacak!

Anadolu Üniversitesi lisans mezunu sözleşmeli personel alımları yapacak. Başvurular üniversitenin Eskişehir'deki personel dairesine şahsen yapılıyor.

Anadolu Üniversitesi Lisans Mezunu Sözleşmeli Personel Alacak! 

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri pozisyonunda çalıştırılmak üzere sözleşmeli personel alımı yapacak. Alımlar 2016 KPSS B puan grubu esas alınarak yapılacak.

Anadolu Üniversitesi'nin resmi internet sitesinden, Devlet Personel Başkanlığı'ndan ve Resmi Gazete'de yayımlanan duyuruya göre Anadolu Üniversitesi 27 Sözleşmeli personel alımı yapacak. Başvuruda bulunacak adayların en az ilgili bölümlerden lisans mezunu olması gerekiyor.  Başvuruda bulunacak adaylar sınav hizmetlerinde görev almış olmak, soru bankası oluşturmak, test hazırlamak, geliştirmek konularında tecrübe sahibi olmalı.

Başvurular talep edilen belgelerle birlikte gün içinde İstenilen belgeler ile birlikte Anadolu Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığı – Yunusemre Kampüsü Eskişehir adresine şahsen ya da posta yoluyla yapılabilecek. Personel alımına ilişkin tüm detayları barındıran duyuruya göz atmak için lütfen TIKLAYINIZ.

Kamudan haberleri, gündemden gelişmeleri ,ekonomideki son durumu ve daha fazlasını yakından takip etmek ve ilgili haberleri cep telefonunuza bildirim olarak almak için kpss cafe uygulamasını ücretsiz indirmeyi unutmayın.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

08 Mar 2017 - 11:19 - Sözleşmeli Personel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler