6 Kurumda Daimi Personel Alımı Yapıyor!

6 kurum tarafından yayınlanan personel alım ilanında 78 personel alımı yapılacağı duyuruldu. ilanda eski hükümlü ve ilk öğretim mezunu adaylarında başvuru yapabileceği belirtilmiştir. başvuru şartları ve diğer detaylar haberimizin devamında yer almaktadır.

6 Kurumda Daimi Personel Alımı Yapıyor!
6 Kurumda Daimi Personel Alımı Yapıyor!
+4
Haber albümü için resme tıklayın

6 kurum tarafından yayınlanan personel alım ilanında 78 personel alımı yapılacağı duyuruldu. ilanda eski hükümlü ve ilk öğretim mezunu adaylarında başvuru yapabileceği belirtilmiştir. başvurular için başvuru kılavuzlarını inceleyebilirsiniz...

1-) GÜNEY MARMARA KALKINMA AJANSI 
Güney Marmara Kalkınma Ajansı tarafından yapılan duyuruda '' T.C. Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA), TR22 Düzey 2 Bölgesi’nde (Balıkesir, Çanakkale) kurulan bir bölgesel kalkınma ajansı olup; Ajansın merkezi Balıkesir’dedir. Ajansımıza “4 sayılı Bakanlıklara Bağlı, İlgili, İlişkili Kurum ve Kuruluşlar ile Diğer Kurum ve Kuruluşların Teşkilatı Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 200 üncü maddesi” ve “Kalkınma Ajansları Personel Yönetmeliği” hükümleri uyarınca; TR 22 Düzey 2 Bölgesinde (Balıkesir ve Çanakkale) çalıştırılmak üzere; Bölge ve ülkesinin kalkınmasına hizmet etmeye gönüllü, iletişime açık ve kendine güvenen, analitik ve stratejik düşünme becerisine sahip, değişen çalışma şartlarına uyum sağlayabilen, insan ilişkileri, kendini ifade yeteneği ve iletişim becerileri güçlü, organizasyon ve yönetim becerisine sahip, görev verilecek her birimde ve her iki ilde şartsız görev yapmayı kabul edecek, çağın gerektirdiği bilgi sistem/donanımlarını kullanma ve uygulama yeteneklerine sahip, seyahat engeli olmayan 3 (üç) Uzman Personel ile iç denetim faaliyetlerini sistematik ve disiplinli olarak uluslararası standartlar ve kamu iç denetim standartlarına uygun şekilde yapmak, Ajansın çalışmalarına değer katmak ve geliştirmek için kaynakların ekonomiklik, etkililik ve verimlilik esaslarına göre yönetilip yönetilmediğini değerlendirmek, bağımsız, nesnel güvence sağlamak,  danışmanlık ve rehberlik yapmak üzere 1 (bir) iç denetçi alımı yapılacaktır. '' ifadelerine yer verdi.

Başvuru Kılavuzu için TIKLAYINIZ

2-) İstabul Üniversitesi - Cerrah Paşa 

İstabul Üniversitesi - Cerrah Paşa tarafından yapılan duyuruda '' Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 5 gün içinde İŞKUR il müdürlüklerinden/hizmet merkezlerinden, hizmet noktalarından veya https://esube.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden İş Arayan” linkine TC kimlik numarası ve şifresi ile giriş yaparak başvuru yapabileceklerdir. Son müracaat tarihi tatil gününe rastladığında başvurular takip eden ilk iş günü sonuna kadar uzatılacaktır.'' İfadelerine yer verdi.

Başvuru Kılavuzu için TIKLAYINIZ

3-) TEKNOLOJİ TRANSFERİ VE SANAYİLEŞTİRME BAŞKAN YARDIMCILIĞI tarafından yayınlanan duyuru ilanında 6 personel alımı yapılacağını açıkladı.

İşin Tanımı ve Özellikleri Üretim projelerinde çalışmak üzere Teknisyen (Üretim Teknisyeni) istihdam edilecektir.

Başvuru Kılavuzu için TIKLAYINIZ

4-a) EÜAŞ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ (Engelli Personel Alım İlanı)

EÜAŞ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ tarafiından yayınlanan duyuru ilanında '' Şirketimiz Çanakkale, İstanbul ve Tekirdağ illerindeki işyerimize 4857 sayılı İş Kanununun 30.maddesi kapsamında toplam 14 Engelli daimi işçi alımı yapılacaktır. Türkiye İş Kurumu Çankaya Hizmet Merkezi Şube Müdürlüğünce yayınlanacak ilanda aranılan şartları taşıyan istekliler, son başvuru tarihine kadar Çalışma ve İş Kurumu Genel Müdürlüğü kanalıyla adaylık başvurusunda bulunabilirler. '' ifadelerine yer verdi.

Başvuru Kılavuzu için TIKLAYINIZ

4-b) EÜAŞ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

EÜAŞ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ tarafiından yayınlanan duyuru ilanında '' Şirketimiz Çanakkale, Mersin ve Tekirdağ illerindeki işyerimize 4857 sayılı İş Kanununun 30.maddesi kapsamında toplam 6 Eski Hükümlü/Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralananlar(TMY) daimi işçi alımı yapılacaktır. Türkiye İş Kurumu Çankaya Hizmet Merkezi Şube Müdürlüğünce yayınlanacak ilanda aranılan şartları taşıyan istekliler, son başvuru tarihine kadar Çalışma ve İş Kurumu Genel Müdürlüğü kanalıyla adaylık başvurusunda bulunabilirler.  '' ifadelerine yer verdi.

Başvuru Kılavuzu için TIKLAYINIZ

5-) Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörlüğü

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yayınlanan duyuru ilanında '' Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörlüğü ve bağlı birimlerinde çalıştırılmak üzere 4857 sayılı İş Kanunu ve “Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” kapsamında Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla aşağıda yer alan tabloda dağılımı gösterilen şekilde "Sürekli İşçi" alımı yapılacaktır.   Sürekli işçi kadrolarına ilişkin ilan, İŞ-KUR internet sitesi üzerinden yayımlanacaktır. Başvuru şartlarını taşıyan adaylar İŞKUR internet sitesinden 17/02/2020 – 21/02/2020 tarihleri arasında online olarak veya Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Balıkesir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Bandırma Hizmet Merkezine şahsen başvurularak yapılacaktır. '' ifadelerine yer verdi.

Başvuru Kılavuzu için TIKLAYINIZ

TÜRK-ALMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ tarafından yayınlanan duyuru ilanında '' Üniversitemizin birimlerinde Sürekli İşçi olarak istihdam edilmek üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/D maddesi ve 4857 sayılı İş Kanunu ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri kapsamında İŞKUR aracılığı ile Sürekli İşçi alınacaktır. '' ifadelerine yer verdi.

Başvuru Kılavuzu için TIKLAYINIZ

19 Şub 2020 - 12:22 - Sözleşmeli Personel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler