Sirke kiloyu vermeye yardımcı mı sirke içmeli mi? Sirke içilir

Sirkenin kilo vermek için bir çare olduğunu düşünenler.

Sirkenin kilo vermek için bir çare olduğunu düşünenler.

Obezite birçok kişinin en önemli sorunlarından biri. Sirke ile kilo verdirir mi? Bu konunun birçok kişi tarafından gündeme getiriliyor olması diyetisyenleri harekete geçirdi. 
Bazı diyetisyenler, sirkenin kilo verdirip vermeyeceğine ilişkin araştrımalar yapmak üzere gönüllü denekler buldu. Gönüllü deneklerde yapılan bir takım deneyler sonucunda sirkeden kilo vermek adına olumlu sonuçlar elde edildiği kanıtlandı. Ancak uzmanlar uyarıyor; Kilo vermek adına kullanılan yiyecek ve içeceklerde dikkatli olunması gerekiyor. Herhangi bir rahatsızlığı olup aynı zamanda ekstra kullanılan yiyecek ve içeceklerin ciddi problemlere yola açabileceğinin altı çizildi.
Sirken denince sadece elma sirkesi aklınıza gelmesin! Aynı zamanda balzamik sirkenin de oldukça faydalı olduğu belirtiliyor. Elma ve balzamik sirekesinde yapılan deneyler neticesinde oldukça olumlu sonuçlar elde edildi. Deneklerde gözle görülür şekilde kilo kaybı görüldü. Sirkelerin kanda bulunan yağ seviyesini ciddi oranda düşürdüğü belirtiliyor.
KOLESTROLÜ DÜŞÜRÜYOR!
Sirkenin kilo dışında da birçok hastalığa yararının olduğu belirtiliyor. Bunlardan en önemlisi ise LDL Kolestrol değerini düşürüyor. 
KİLO VERMEK İSTEYENLER SİRKEYİ NASIL TÜKETMELİSİNİZ?
Kilo vermek isteyenlerin direkt olarak bardağa koyarak içmek yerine günlük yemeklerinize katarak tüketmeniz doğru bir davranış olacaktır.

15 Nis 2015 - 22:40 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler