Hamburgerin İçinden Öyle Bir Şey Çıktı ki.. Hem de Canlı

Sosyal medya üzerinde yayılan bir videoda ünlü bir firmaya ait olan restoranda hamburger yiyen bir kişi ilk ısırığı alması ile kustu. Hamburgerin içinden çıkanlar şok etti.

Hamburgerin İçinden Öyle Bir Şey Çıktı ki.. Hem de Canlı
Haber albümü için resme tıklayın

Şüphesiz son yılların en popüler ve en çok tercih edilen besini hamburgerdir. Ancak bu haber hamburger severleri üzecek.

Türkiye dahil olmak üzere dünya genelinde binlerce şubesi bulunan ünlü hamburger markasının hamburgerinin içinden çıkanlar şok etti.

Hemen hemen herkesin büük bir iştah ve lezzetle tükettiği, hatta bağımlılık seviyesine kadar ulaşan hamburger, sevenlerin Türkiye'de sıkça gittikleri bir markada skandal bir olay yaşandı. Edinilen son bilgilere göre sipariş verilen hamburgerin içinden çok sayıda kurt çıktı. Hem de bu kurtlar canlı şekilde.

Sosyal medya üzerinde kısa süre içinde yayılan ve dünyada milyonlarca kişi tarafından izlenip paylaşılan videoda, Brezilya'nın başkenti Brasilia'da Edmagno Silva adında bir kişi pazar günü kendisi ve yanındaki kadın için ünlü markanın şubesine giderek iki adet hamburger sipariş ettiğini söylüyor. İddiaya göre, gelen hamburgerden bir ısırık alan Edmagno hemen ısırdığını kustu. Isırık ile fark ettiği hamburger etinde onlarca kurtçuk vardı. Üstelik hamburgerin içinden çıkan bu kurtçuklar canlıydı. Olay Brazilya’daki haber siteleri ve forumlarda da paylaşıldı.

Brazilya’daki haber sitelerinin geçtiği bilgiye göre, durumu hamburger firmasının yetkililerine bildiren Edmango Silva tatmin edici bir cevap alamadı. Yöneticiler kaçamak cevaplar vererek ıolayın büyümesini engellemeye çalıştı. Sorularının yanıtı alamayan kişi, kayıt etmiş olduğu 15 saniyelik görüntüleri insanlarla paylaştı. Video kısa süre içinde yayıldı. Burgerin içinde kurtcuk çıkan hamburger videosunu yüz binlerce insan izlerken, geçen yıl da Mcdonalds'ın Tayland'daki bir şubesinde müşteriye verilen kahvenin içinde hamamböceği bacakları olduğu ortaya çıkmıştı. Bunun ardından Mcdonalds özür dilemişti. Firmanın adını yayın haklarımız gereği veremiyoruz. Bir özür mesajı yayınlaması durumunda takipçilerimiz ile bu bilgiyi paylaşacağız.

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

02 Şub 2018 - 12:21 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler